Nektek is eltűntek a régi barátaitok felnőttkorotokra?
Figyelt kérdés
Régen elég nagy társasági életem volt,főleg amég gimibe jártam,de így,hogy felnőttem,ez szinte a nullára csökkent.Mármint nincs egy haverom sem.Van így még valaki rajtam kívül?2012. dec. 30. 22:25
11/13 anonim válasza:
23 vagyok, de kb. 18 éves koromra leépült az összes, egy emberen kívül, akit barátnak hittem.
Röhej, de nem írnak vissza közösségi oldalakon se, pedig látom, hogy elolvasták a levelem. Hát ennyit erről.
A maradék egy meg már általános iskola alsó osztályától kezdve meg van. Az ő baráti köre is kezd leépülni, sorra meghülyült mind és lépnek le. :D
12/13 A kérdező kommentje:
Addig volt jó,amég gyerekek voltunk.
2012. dec. 31. 14:13
13/13 anonim válasza:
Nekem volt 3-4 igazán közeli és nagyon jó barátom, ebből 3 már általános iskolától kezdve. Huszonéves korunkra viszont egyik Ausztráliába költözött, másik Amerikába, a másik kettőtől pedig hellyel-közzel eltávolodtunk az eltérő munka és egyéb elfoglaltságok miatt.
Ma már csak munkahelyi ismeretségek, illetve felszínes haverok vannak a közös focizásokról.
Nekem is hiányoznak a régi idők, a barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!