Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Emlékeztek még a régi szép...

Emlékeztek még a régi szép időkre?

Figyelt kérdés
Amikor még a számtech szakkor után bent maradtunk a suliban és nyomtuk a Pre 2-t és a Wolf 3D-t. Azon veszekedtünk, hogy ki legyen a törpével a Goldenaxe-ben! :D De szép is volt...
2012. dec. 3. 10:09
 1/5 anonim válasza:
Sango pc game
2012. dec. 3. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Emlékszem sajnos.Engem folyton kiküldtek,mert rosszalkodtam.
2012. dec. 3. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi matekszakkörön nyomtuk a Pre2-t. Suli után nem lehetett bent maradni a gépteremben még felügyelettel sem, mert attól féltek, hogy a kis csimbókok ellopják a floppykat meg az egereket.
2012. dec. 3. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Mekkora szám volt a floppy a nagy hajlékony lemez után! :D
2012. dec. 3. 20:45
 5/5 anonim válasza:
100%

Még újdonsült PC s koromba hozott hozzám egy kis csákó

egy kis floppyt hogy csináljak egy rendszer indító lemezt mert valamit véletlen letörölt a gépről a floppy gondosan be volt csomagolva alufóliába (de mondom gondosan )

Megkérdeztem hogy miért pont alufólia ?

Mire jött a válasz az anyukám rám parancsolt hogy így csomagoljam be mert akkor nem lesz vírusos :D

na az anyukák már csak ilyenek

2012. dec. 3. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!