Vertek gyerekkorodban?
Ha igen miért és hogyan?
Csak egy enyhe nyakleves volt, vagy durvább?
Azért, mert rossz voltál, vagy a szüleid voltak agresszívak?
Én csak párszor kaptam ki, mindkétszer fakanállal. Az elsőt azért, mert 5 perccel később értem haza, másodjára pedig mert eltitkoltam pár rossz jegyet. De olyan emlékem is van, hogy kuporgok a konyhaasztal alatt, anyum pedig fenyeget a konyhakéssel.
Még csak pár éves lehettem, mikor anyu megakarta tanítani nekem, hogy a tűzhely veszélyes: bekapcsolta az egyig gázrózsát, majd lassan közelítette hozzá a kezem, hogy érezzem a meleget. Nem égetett meg, de ez az egyik legszörnyűbb emlékem.
A viszonyunk relatíve jó, bár sose tudtam bízni benne, az érzéseimet a mai napig nem tudom vele megosztani.
28/N
15 éves koromig naponta kikaptam apámtól. Délután már részegen jött meg a munkahelyéről, és én egész késő estig vele voltam otthon mert anyukám dolgozott. Voltak enyhébb, és durvább verések is. A legborzasztóbb talán az volt, amikor apám sarokba szorított és őrjöngve rugdosott, és ököllel vert, ahol ért. Nem volt magánál :( Nem értettem, hogy miért én vagyok a hibás.
24/N
Apám vert rendszeresen. Oka? Útban vagyok, nem kap pinát, szét van a konyha, nem kap pinát, nincs pénz, nem kap pinát, mert megszülettem, ja és mert biztos miattam nem kap pinát. Alkesz volt, 15 évesen leléptem.
19L
Néha nyakleves.
:)
Nem maradt nyoma.
26/F
Előfordult, ja.
Nem emberesedtem meg tőle inkább félek ha valaki hozzámnyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!