Az gáz, hogy nekem nem kell semmilyen menő dolog?
Sziasztok!
Anyagilag megtehetnénk minden új dolgot, én nekem is több millió spórolt pénzem van, de nem akarom elkölteni.
Lehetne, 90 ezer Ft telefonom , új laptop , tablet xBOX 360 stb
De minek? Nekem 6 éves telefonom van, nem kell új.Egyszerűen nem érzem ,hogy költeni kéne, új dolgokra, sokan mondják vegyek új dolgokat, de teljesen fölösleges, én inkább nem költöm ,egyszerű ruhákban járok, nincs laptopom, nincs okos telefonom, semmi menő cuccom. Ellenben látom, hogy sokan vagánykodnak az új ketyerékkel, és mondják miért nem veszek új dolgokat. Azt figyeltem meg ,hogy a szegény gyerekek, új több tízezres dolgokat akarnak, hitelből a szüleik meg meg is veszik, utána meg vagánykodnak vele. Nézd nekem ilyen telefonom van bibibi.
Dicsekednek nézd milyen telefonom van, milyen laptop, akinek nincs azt meg szekálják. Én erre rávágom, nekünk meg dízelmozdonyunk van, erre befogta a szegény a száját, otthon szegények ,de kel neki a pénz az új cuccokra anyától meg szíja a tízezreket, legújabb ruhákra.
Mi ütött az emberekbe mi ez a költésmánia?
Meg ezt a nagy utálat mánia , az állomáson beállt egy dízelmozdony erre sokan milyen büdös, pedig nagyon finom gázolaj illata volt. Sokan mondják ezt amikor nem válogathatnának, mit akarnak szagolni. Nálunk amikor több ezer liter gázolajat beletöltünk a gépekbe akkor sem válogathatunk.
Én magamat egyszerű embernek gondolom, nem kell nekem az új dolgok. Még ha piszkának is érte.
Karácsonyra is csak szeretet és egészséget kértem, meg apától pénz, kaptam is egy misit.
15/F
"Én erre rávágom, nekünk meg dízelmozdonyunk van"
Csaknem te vagy a MÁV vezérigazgatója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!