Mikor kiállok a színpadra, úgyérzem hogy dejó nekem, most menőzhetek a csajoknak meg a srácok majd jobb arcnak fognak tartani, olyan jó lenne nem így érezni, normális dolog ez?
már gitározok pár éve, és mikor koncert van, mindig úgy érzem hogy kicsit, olyan menőzés is az egész, hogy nézzétek én mit tudok, ne értsétek félre, erre nem vagyok büszke, meg úgy alapból nagyon is magamért, a zenéléskor felszabadult érzésért csinálom az egészet, de ez akkor is fura, hogy megy a rajkodás is egyben. én ezt nem akarom, hiszen nem azért gitározom hogy menőzzek, de mégis ott van bennem az a vágy
na remélem megértetek, éreztetek már így?
ezen hogyan változtassak? úú várjuk, "szard le"? :D:D
ez teljesen normális szerintem, ha valaki valamiben tehetséges, akkor legyen büszke arra! :DD
és hát szerintem ez a menőzés, vagyis inkább tetszeni vágyás, kis felvágás a művészeknél nélkülözhetetlen.
változtatni szerintem semmiképp sem kell rajta, ez vele járója a zenélésnek, hogy van valami, amiben többet tudsz a közönségnél, és ők rád kíváncsiak:) legyél rá büszke
a baj ott kezdődik, ha valaki pont ennek a fordítottja, ha nem ért a zenéhez, csak azért csinálja, hogy tudjon vele csajozni :D sajnos sok ilyen van
illetve amikor lejössz a színpadról, akkor dől el, hogy mennyire arcoskodás. a színpadon szerintem igenis legyél büszke, magabiztos, és add a jó gitárost, viszont a színpad mögött maradj szerény. néhány gitárosban komolyan annyira tudom tisztelni, hogy teljesen szerény marad, és meg sem fordul a fejében, hogy fényezze magát :D
pont azon izélek, hogy mit mondjak ha egy csomó ember odajön hozzám ,vagy ha látom rajtuk hogy mégis tartanak valakinek azután miután láttak gitározni..
érdekes egy figura vagyok:D...még ha valaki tisztelettel fordul felém és felnéz rám hogy milyen király vagyok, át tudom fordítani ez úgy, hogy egyáltalán nem tűnök nagyképűnek, sőt sokszor gátlásos vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!