A hullmáos hasábburgonya miért drágább, mint a sima? Az mennyivel tud többet, finomabb, jobb, mint a normális?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 12:15
1/1 anonim válasza:
abban több a munka. a simát csak simán felszeletelik, a hullámosnak meg több idő kell, csak ennyit mondok mert nem tudom hogy hogy készítik a hullámosat és nem akarok hülyeséget mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!