Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt életed legfájdalmasabb...

Mi volt életed legfájdalmasabb élménye?

Figyelt kérdés

És most nem a lelkifájdalmakra gondolok... hanem fizikálisan.

Hogyan tőrtént, mid fájt?

Engem focizás közben izomból tökön rugtak a legkeményebb labdával... Nem volt kellemes...

2009. aug. 24. 18:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egyszer begörcsölt a gyomrom, hát azt nem kívánom senkinek... De volt egy kellemetlen bokaficamom is, bár ha nem próbáltam ráállni, akkor nem volt belőle probléma.

Illetve sajnos elég migrénes vagyok, volt már egy-két olyan rohamom, hogy a fele fájdalom is bőven sok lett volna.

2009. aug. 28. 15:03
 22/22 anonim válasza:

Tudom régi már a kérdés de én azért még leírom.

1

Menstruációs görcsök.

Első nap mindig ordítok fájdalmamban . Eddig egy jó párszor kaptam miatta fájdalom csillapíto injekciót mert már semmilyen gyógyszer nem hatott.

2

Az is borzasztóan fájt amikor begyulladt és begennyesedett fogam fájt.

3

Volt két kéz műtétem ahol egyik kezembe kaptam 6 a másikba 5 zsibbasztó injekciót ami nagyon fájt.

Jobban mondva a tenyerembe az ujjaimba és a csuklómba.

2021. ápr. 26. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!