Amikor legelőször görcsölt be a vádlim. Rohadtul fájt.. A másik pedig kosarazás közben volt, dobtam a labdát, és közben úgy meghúztam a nyakam, hogy utána se a kezemet, se a fejemet nem tudtam mozgatni.
2009. aug. 24. 18:30
2/22 anonim válasza:
migrének...nos, aki tudja mi az, érti
2009. aug. 24. 18:34
3/22 anonim válasza:
több napig tartó migrén, vesegörcs. mindkettőnél üvöltöttem hogy hivják ki a mentőt és adjanak valami lónyugtatót
2009. aug. 24. 18:39
4/22 anonim válasza:
Párszor estem már a seggemre. Na, az annyira rossz érzés volt, hogy levegőt is alig kaptam. :D
Nem tudom igazából... Nem voltak olyan fájdalmas sérüléseim, hál istennek.
2009. aug. 24. 18:43
5/22 anonim válasza:
úgy lehorzsolta a beton a lábamat, hogy este negyulladt, és szinte rángatózott a fájdalomtól, csorogtak a könnyeim, pedig nem sírtam, a másik meg amikor becsípődött a vállam, és nem mozdult meg, akkor gyorsan visszaraktam a helyére ijedten
2009. aug. 24. 19:00
6/22 anonim válasza:
Talán a legútóbbi foghúzásom.A doki valamit (szó szerint) elszúrt - az érzéstelenítő nem igazán hatott.
Csak pár másodperc volt,de azt hittem menten begolyózok!
2009. aug. 24. 19:16
7/22 anonim válasza:
Focinál felugrottam fejelni, rosszul érkeztem le, az Achilles-inam majdnem elszakadt, de "csak" megnyúlt és megrepesztette a csontot. 1 hét fekvő + 5 hét járógipsz :)
5 éve történt, még van hogy néha "kattog", főleg úszásnál, nagy igénybevételnél.
2009. aug. 24. 19:23
8/22 anonim válasza:
1.Migrén.2.amikor megműtöttek,elvágták a nyakamat,és össze volt kapcsozva.nem bírtam egyáltalán mozgatni a fejemet.
2009. aug. 24. 19:30
9/22 anonim válasza:
Szülés.Ahhoz hasonlo fàjdalom nincs.
Amikor vögig hànytam 3 napot 5 percenként,még a vizet is kihànytam.
És a fogam,na a doki felvàgta a foginyemet,3-an fogtak le 3 csillapito injekcio mellett,4 orahosszàba tellett egy fog eltàvolitàsa:(
2009. aug. 24. 22:14
10/22 anonim válasza:
Néha annyira erős alhasi fájdalmaim vannak.. ilyenkor egész nap epét hányok, meg sem bírok mozdulni, semmilyen gyógyszer nem hat. Sajnos elég gyakran előfordul. Van, hogy megfájdul a fejem is, szédülök, néha magamról sem tudok, kiesik az a nap..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!