Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt életed legfájdalmasabb...

Mi volt életed legfájdalmasabb élménye?

Figyelt kérdés

És most nem a lelkifájdalmakra gondolok... hanem fizikálisan.

Hogyan tőrtént, mid fájt?

Engem focizás közben izomból tökön rugtak a legkeményebb labdával... Nem volt kellemes...

2009. aug. 24. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer az üveg mélyen belevágott a karomba, bevittek a balesetire, ahol össze kellett varrni, de előtte kimosták a sebet. Na az a fertőtlenítés az durván fájt, ahogy szinte beleöntötték a sebbe...
2009. aug. 25. 00:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
mikor a gyomorszájam begörcsölt
2009. aug. 25. 11:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

1: ciszta volt az ínyemben és iszonyatosan fájt. Míg a soromra vártam azt hittem menten elájulok. Előrébb is engedett mindenki, így is 3/4 órát kínlódtam. Borzalmas volt.

2: szülés. Gyönyörű élmény volt a kisfiamat a karjaimban tartani, de hihetetlen fájdalom volt. Bár megérte. :)

2009. aug. 25. 14:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

fogfájás... a fél arcomat betelítette a fájdalom.

lábujj műtét, mikor benőtt a köröm rajta. 8 injekció a nagylábujjamba(érzéstelenítő de) nagyon rossz volt és utána is... nem részletezem.

iskolában szögbe léptem(kb 2-3cm mélyen), bevittek az sztk-ba, lemosták, bekötözték, onnan egyedül kellett haza sántikálnom pedig más faluban lakok. A tetanus oltásért is járkálnom kellett, az volt a szerencsém hogy talákoztam ismerősömmel aki ápolőnő, és neki volt otthon és be is adott nekem egyet. másnap izomláz mindkét lábban a sántítós járás miatt, plusz a tetanus miatt is. na az se volt kellemes élmény.

2009. aug. 27. 15:07
 15/22 anonim válasza:
100%
én mikor befejeltem az üveget a sulinkban verekedés közben na az fájt...
2009. aug. 27. 15:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Már háromszor megtörtént a következő:

kézenállás közben testnevelés órán [szabadon és bordásfalnak dőlge is] nem vette komolyan egyik tanár sem, hogy szeretnék visszalendülni végre, mert szédülök, nem látok és nem kapok levegőt. Egyikőjük pl. még elment cseverészni, miközben én nem tudtam magam úgy tartani a karommal, hogy könnyedén talpra érkezzek. Így aztán összerogytam, függőlegesen.

Oxigénhiány, óriási húzódás, mintha bozótvágó kést mártanának az ember szívébe, és végigforgatnák tüdőn, szegycsonton, stb.

Lelkileg is fáj, a tudat, hogy biztos lila a fejem, nem kapok levegőt, és röhög a társaság.

Fizikailag meg olyan, mintha eltörnék a bordáidat és beleállnának a tüdődbe. Pff.

Nem kívánom senkinek.

2009. aug. 27. 16:10
 17/22 anonim válasza:
100%
hat nekem csak balesetem volt szerintem ez eleve fajdalmas de hogy 1 honapig a korhazban ulni egy idegen varosban es 3 honapot nem labra allni utana is csak santitva es a baratok hirtelen kode valtak.szerintem ez eleg fajdalmas volt.
2009. aug. 27. 19:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a menstruációs görcsök. De már megtaláltam a megfelelő görcsoldót, és idejében begyógyszerezem magam. hehe
2009. aug. 27. 20:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
migrén,2 bordatörés (igaz az nem fájt sokáig-csak az első pár pillanat volt a rossz) ,és tavaly beleléptem valamibe amiután bedagadt az egész lábam és kegyetlenül fájt
2009. aug. 27. 22:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekiestem egy teherautó kipufogócsövének :) 9 éves lehettem, s egy félresikerült bicajos jelenetnél nekiesett az arcom a kipufogónak, és álltól szemig felhasította az arcom. Kormos is voltam, véres is, és szörnyen fájt...

Ehhez képest most semmi sem látszik az arcomon :) Hála :)

19/L

2009. aug. 28. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!