Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb probléma az...

Mi a legnagyobb probléma az életedben?

Figyelt kérdés
nekem az, hogy nem lehetek azzal akit tiszta szívemből szeretek, illetve a pénztelenség. de ha választanom kellene természetesen a szerelmet választanám.
2012. dec. 20. 12:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokat olvasva, azt mondom inkább, hogy nekem nincs problémám.

Mindenkinek kitartást és Boldog Békés Ünnepeket!

2012. dec. 20. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy a szerelmemtől elválaszt majdnem 1000 km. S azért nem tudtam vele menni, mert nem beszélem az ottani nyelvet. Tanulom, hogy mielőbb mellette lehessek. A munkahelyem is idegesít, mert kihasználás az egész. És ott vannak anyumék egészségügyi és pénzügyi gondjaik. Nem itthon tervezem a jövőmet, nagyon nem.
2012. dec. 20. 13:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés!

Mindig azt hittem hogy új életet bírok kezdeni de a gond jött velem. És vala hogy mindig meg talált de fel adni soha nem szabad még ha az egész élet elemed van van kiút!

Csak nehéz meg találni én ebben hiszek!

2012. dec. 20. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az, hogy magányos vagyok, nincsen kivel megosztani a bánatomat, örömömet. Nagyon szeretnék egy társat magamnak már. Nem vagyok túlságosan jóképű, gazdag sem vagyok, így ez eléggé kilátástalan. 26/F
2012. dec. 20. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ne add föl, én már 30 vagyok!:) nem szabad föladnunk, es meg mindig jobb remennyel kuzdeni, mint remenytelenul egy boldogtalan kapcsolatban elni. a hozzaallason nagyon sok mulik, nem gorcsosen, de add meg az eselyt, hogy talalkozz uj emberekkel...
2012. dec. 20. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Legnagyobb problemám az hogy egyedül vagyok, mert nem találtam meg azt az édes lányt aki szeretne és viszont szeretném.Tudom szakitottam egy régi barátnőmmel, mert gondoltam megkapom azt a valakit, akit nagyon fogok szeretni, de azóta 3 év is eltelt és nagyon nem megfelelő csajokkal hozott össze az élet.Megint következik egy egymagamban töltött ünnep.

Jó fizetés és karier megvan és mégis tisztára depis vagyok, pedig próbálok hálás lenni azért amim van és amit elértem.Az hogy már harmincas éveim elején vagyok az is rátesz a dologra, de felfogás kérdése az egész.Lehangolt időszakban még rátesz a lapáttal az irigykedők, frusztráltak, rosszfélék beszólása is.

Szóval ha más a helyemben lenne lehet azt mondaná, hogy szuper az élete.Jó fizu, kocsi, karrier, lehet menni k*rvázni, partizni.A gond csak az, hogy nekem pont csak egy társ hiányzik, nem a k*rvázás és a nagy függetlenség.

2012. dec. 21. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, én is 30as eleji egyedüli vok:) Engem kevésbé zavar, bár az tény h hiányzik, nem tudo mit tenni (a keresésen kívül:). eröltetni nem lehet, értékrendembe szóba se jöhetnek az általad említettek, de ne is sajnáld, mert az ezekkel élök a leg boldogtalanabb emberek véleményem szerint. szal kitartást!:)
2012. dec. 21. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, kitartás a lényeg.Látom egyeseknek a többi megvan a pénz viszont hiányzik.Én például megtanultam a pénzt megkeresni, mert megvan már a szakmai tapasztalatom is jó pár évvel a hátammögött.Mehetnék egzótikus helyekre, de érdekes hogy semmi se boldogit annyira mint mikor van egy társad.Másoknak van társuk de nincs pénzük.Isten ritkán ad valakinek mindenből egyszerre.
2012. dec. 22. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!