Mi a legnagyobb probléma az életedben?
A válaszokat olvasva, azt mondom inkább, hogy nekem nincs problémám.
Mindenkinek kitartást és Boldog Békés Ünnepeket!
Ez jó kérdés!
Mindig azt hittem hogy új életet bírok kezdeni de a gond jött velem. És vala hogy mindig meg talált de fel adni soha nem szabad még ha az egész élet elemed van van kiút!
Csak nehéz meg találni én ebben hiszek!
Legnagyobb problemám az hogy egyedül vagyok, mert nem találtam meg azt az édes lányt aki szeretne és viszont szeretném.Tudom szakitottam egy régi barátnőmmel, mert gondoltam megkapom azt a valakit, akit nagyon fogok szeretni, de azóta 3 év is eltelt és nagyon nem megfelelő csajokkal hozott össze az élet.Megint következik egy egymagamban töltött ünnep.
Jó fizetés és karier megvan és mégis tisztára depis vagyok, pedig próbálok hálás lenni azért amim van és amit elértem.Az hogy már harmincas éveim elején vagyok az is rátesz a dologra, de felfogás kérdése az egész.Lehangolt időszakban még rátesz a lapáttal az irigykedők, frusztráltak, rosszfélék beszólása is.
Szóval ha más a helyemben lenne lehet azt mondaná, hogy szuper az élete.Jó fizu, kocsi, karrier, lehet menni k*rvázni, partizni.A gond csak az, hogy nekem pont csak egy társ hiányzik, nem a k*rvázás és a nagy függetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!