Mi a legnagyobb probléma az életedben?
Figyelt kérdés
nekem az, hogy nem lehetek azzal akit tiszta szívemből szeretek, illetve a pénztelenség. de ha választanom kellene természetesen a szerelmet választanám.2012. dec. 20. 12:36
1/18 anonim válasza:
Az, hogy bizonytalan és kilátástalan a jövő. Olyan tekintetben is, hogy itt maradjak-e Magyarországon, meg személyes tekintetben is- távkapcsolatban élek, és nem tudni, mi lesz majd, ha ennek a tanévnek vége, és rettegek, hogy ez vízválasztó lesz.
2/18 anonim válasza:
Nekem az hogy Angliában élek, és képtelen vagyok angolul megtanulni. Nagyon bánt a dolog mert voltam már több tanfolyamon, de egy szint után elakadok és nem megy tovább..
Bosszantó hogy kint élek, van munkám, van hol laknom és nem tudok tovább haladni a nyelvtudás hiánya miatt..
40/N
3/18 anonim válasza:
Nekem az, hogy 25 éves létmre még semmi komolyabb veszteség nem ért az életben,márpedig ez biztosan befog idővel következni és fogalmam sincs, hogyan fogom feldolgozni :/
Lehet, hogy hülyeség,de ettől nagyon félek.
4/18 anonim válasza:
A pénztelenség. Világ életemben ez volt a gond. Gyerekként is apám alkesz volt, anyám is csak szórta a pénzt, nagyszülőket kihasználva éltünk hónapról hónapra. Akkor azt hittem, hogy majd ha lesz egy normális párom, dolgozni fogunk mindketten milyen klassz lesz az élet. Hát nem. Vagyis egyik oldalról igen, a másikról fáj, hogy nem vehetek normális dolgokat a gyereknek (magamnak pláne)
5/18 A kérdező kommentje:
# 3/4 ez nekem is nagy félelmem :(
2012. dec. 20. 12:55
6/18 anonim válasza:
1200 km-re élek a szüleimtől. Ha a szüleimmel hirtelen történik valami, és hetekre/hónapokra haza kell mennem hozzájuk, hogy oldom meg itt a gyerekeket, a háztartást, házasságomat.
7/18 anonim válasza:
Nekem az, hogy gyogyithatatlan betegsegem van, pedig a gyerekeim meg kicsik. A kisebbiknek valoszinuleg februarban lesz egy koponyamutete, ami miatt nagyon aggodok. Raadasul kulfoldon elunk igy a rokonaimat sem lathatom, mert nem tudok hazamenni anyagiak miatt. Egy kozeli hozzatartozomat is elvesztettem akinek most volt a temetese, de nem tudtam elmenni a temetesre... Soroljam meg?
8/18 anonim válasza:
Utolso elotti: sehogy. Vagy igazan nehezen
9/18 anonim válasza:
Az, hogy mire haladunk a továbbiakban, milyen lesz, mit hoz a jövőnk. És hát a pénzben mi sem úszunk, pedig pár gondunkat meg tudná oldani hiába van ez kretén mondás, hogy "a pénz nem boldogít"!
10/18 anonim válasza:
Az, hogy messze élek az anyámtól, nagymamámtól, testvéreimtől és nem tudom mit tennék, ha valami történne velük. A másik meg a pénzhiány. Sosincs annyi, amennyi épp kellene, és ez nagyon frusztrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!