Mi a legnagyobb gondod jelenleg?
Mit teszel azért hogy megoldódjon?
Kort és nemet is írjatok ha lehet :)
A legnagyobb gondom a sok közül, hogy nincsenek barátaim és se otthon se a suliban nem tudom mivel elfoglalni magam. Most lyukas órám van és a könyvtárban ülök, utána pedig a szokásos céltalan sétálgatásba kezdek.
24F
Azt próbálom tenni ellene, hogy interneten próbálok barátokat és elfoglaltságot keresni.
Mértan nem megy..
Semmit mert nem vagyok képes fefogni a mateket. Illetve próbáltam tenni ellene és folyamatosan próbálok de nem megy.
15/F
Megfenyegettek és azon gondolkozom hogyan szállhatnék ki...
De nem látom a kiutat:(
Nincsen senkinek gondja csak mindenki amit nehéznek lát magának azért nem küzd meg mert feleslegesnek érzi, azt hiszi bármit tehet úgysem oldódik meg. túl lusta nem küzd csak elkönyveli a veszteséget..
Aki meg akarja oldani a 'gondját' az meg fogja !:)
pl az elhízott ember van aki nyafog van akik tesz ellene :D
Nem mondom hogy az én életem tökéletes , de senkié nem az !És addig örülök amíg azt tehetem amit szívesen csinálok! És ez örömet okoz:)
Te hány éves vagy és mi a problémád ?
19/L
Igazából 2 van a toppon...
Az egyik hogy átkerültem fizetősre az egyetemen és újra kell érettségiznem.
A másik hogy beteg vagyok. És lehet hogy meddő is... meg még ki tudja mit találnak a dokik, nem igazán tudjuk mi okozza a tüneteket... amit nem ártana kideríteni, a leleteim elég xarok. A magánorvosok akik meg rendesen foglalkoznak az emberrel meg elég drágák...
Am nem tudom azt mondják betegség esetén visszavehetnek államira ha kérvényezem? Jó lenne... a mellékhatások elég sokat játszottak közre abban hogy idejutottam :( Nagyon hiányzik az iskola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!