Fiuk, lanyok segitstek mit tegyek? Fel vegyem vagy sem?
A hugom (26) banataban a szombati ellmaradni latszo eskuje miatt, el hivta par baratnojet. Berugtak mar jo koran 4-5 fele. A hugom hany a furdobe KO egy ertelmes szot sem bir kinyogni, de vele vagyok.. ket masik lany az emeleten alszik probaltam ebreszgetni oket de semmi csak valamit motyognak es tovabb alszanak..
A baj.. hogy az egyik lanynak a taskajaban egyfolytaban csorog a telefonja, biztosan a ferje keresi. A lanyt jol ismerem surun jon a testveremhez, viszont a ferjet nem.
Mit tegyek? Kutasak a taskajaban es vegyem ki a telot beszeljek a ferjevel? Vagy azzal csak rontanek a helyzeten? Ha meg van is busz amivel a ferje ide tudna jonni (szomszed varos) haza fele mar biztos nincs busz. Reggel jonnek a szuleim haza, itt nem aludhatnak ennyien. Nyuljak bele a lany taskajaba? Beszeljek a ferjevel?
Kicsit mar idegesit is a folyamatos csorges, de komolyan folyamatos.
Én szerintem ne nyúlj bele nem a tiéd...
Én tuti nem nyúlnék bele..
Szerintem mindenképp vedd fel, és beszélj a lány férjével. Nyugtasd meg, és kérd, hogy menjen el valahogy hozzátok, és vigye haza a feleségét.
Azzal teszel most a legtöbbet, ha felveszed (szerintem).
Vedd fel!
Szerintem is,nyugtasd meg a férfit,hogy a felesége jól van,mert szegény szétaggódja a fejét a részeg felesége miatt....milyen n ő az ilyen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!