Mit gondoltok a férfihangról?
ferfihang. hu
szerintetek jól gondolkoznak a szerkesztők?
Nyíltan kijelentik, hogy a mára már elharapózó-elvadult (az eredeti eszméhez már nem kötődő, eszetlenül vagdalkozó-vádló) feminista mozgalmak ellenpólusa szeretnének lenni.
Ehhez tartják is magukat.
Persze, ők is sarkítanak, kiemelik az őket igazoló részleteket. De legalább ezt nyíltan vállalják is.
Feministaként mondom, hogy a régi férfihangot szerettem. Konzervatív, de intelligens oldalnak tartottam, még ha sokmindenben nem is értettem velük egyet.
Manapság viszont George herceg az egyetlen értelmes antifeminista szerkesztő, mindenki más vagy bigott vagy komplexusos vagy ostoba vagy hímsoviniszta. Egyesek még a nők szavazati jogát is elvennék és kitiltanák őket a felsőoktatásból, terjesztik a homofóbiát, és a rasszizmust, sőt radikális lépésekkel akarnak növelni a születésszámot (pl. fizetőssé akarják tenni a felsőoktatást azoknak, akiknek nincs gyereke, kampányolnak a szingli adó mellett és betiltanák az abortuszt)
+
nagyon sok jó cikk van benne, a feminista hazugságokat jól cáfolják meg.
-
viszont rengeteg frusztrált vagy neonáci, homofób ember irkál oda.
illetve sokszor túlságosan maradi, begyöpösödött a felfogásuk.
de ez mindenhol így van. ritka az olyan ember, aki nagyjából középen áll és normális a gondolkodása:
-nem homofób
-nem rasszista
-nem antiszemita
-nem feminista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!