Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Budapest 4...

Mi a véleményetek Budapest 4 kerületéről?

Figyelt kérdés
Budapesten szeretnénk házat ill lakást venni és ez a kerület is szóba került.

2012. dec. 12. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Melyik 4 kerületre gondolsz? 23-ból választhatsz. :)

Amúgy feltételezem a 4-ik kerületet akartad írni. Istvántelek

Káposztásmegyer

Megyer

Székesdűlő

Újpest.

Nem éltem ott életvitelszerűen, de középiskolás éveim szabadidejének nagy részét ott töltöttem a haverokkal. Jó hely, főleg Kápmegyer és Újpest.

2012. dec. 12. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ott is van cigány...sajnos.
2012. dec. 12. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Újpestre gondoltam.És milyen cigányok laknak ara felé? Kulturáltak vagy gázosak?
2012. dec. 12. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt lakom:)

Egyáltalán nem vészesek. Sőt, én azt mondom, hogy több cigány van, mint más belvárosi kerületben, mivel sokkal nagyobb a kerület, és nagy a beépítettsége is, 10 emeletes panelok mindenhol. VISZONT: nem tűnik fel! Úgy élnek velünk, hogy nem is jut eszembe, hogy hányan is vannak. Persze van, hogy hangosabban rendezik a családi konfliktust, meg egy óriási, természetesen póráz nélkül sétáltatott staffordjuk majdnem felcsinálta szegény szobakutyám (:D), de ha arra gondolsz, bűnözés nagyon kevés van a belvároshoz képest. Az életvitelük sem megbotránkoztató. Ami mindent elmond erről: a tömbben amiben lakom, több mint 15 éve nem volt csótány, pedig laknak ám itt cigányok.

Egyszóval, egyszerű emberek laknak itt, viszonylag szegények, de NEM igénytelenek, mind magyarok, mind cigányok. Bátran gyere ide, ajánlom:)

Plusz bátorítás: bár panelövezet, rengeteg erdő és zöld van a közelben, kicsit sétálsz és máris friss levegőt szívsz, valamint a szélirány is úgy fúj, hogy Újpest kapja a kinti levegőt, azaz egész Pesten itt a legtisztább. Közlekedés ennek ellenére szuper! Panelprogram idén beindult! Parkokat, kutyafuttatókat folyamatosan újítják, a Központ körüli parkok szép virágosak.

2012. dec. 12. 23:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. dec. 13. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mondható rossznak a IV. kerület, bár nekem az újpesti lakótelep nem a szívem csücske. Szerintem Káposztásmegyer a legkirályabb hely a kerületben, bár a tömegközlekedésnek még lenne hová fejlődnie.
2013. febr. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!