Ne általánosíts, please. Én sem azt mondom, hogy minden budapesti bunkó, de bizony amennyi időt fent töltöttem, voltak rossz Tapasztalataim minden alkalommal. Kevésbé figyelnek a másik emberre, mint vidéken, nem olyan előzékenyek, stb. DE NEM állítom, hogy minden pesti ilyen.
2012. dec. 7. 19:06
Én már 5 éve Pesten élek, előtte vidéken voltam 18 évig, sose tapasztaltam ilyet.
2012. dec. 7. 19:09
Tudod te egyáltalán, mit jelent a GDP? Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem. Ostoba vagy
2012. dec. 7. 19:10
4/27 A kérdező kommentje:
A GDP egy rövidítés nem tudom pontosan minek, de azt jelenti, hogy egy város, ország (vagy más), hogy menyit termel, hogy mennyire jó a mezőgazdasága stb.
5/27 A kérdező kommentje:
2.: Mit nem tapasztaltál?
én vidéki vagyok (25km) nem nagy távra de érezhető a különbség. Jobban szeretek vidéken a környéken bulizni, szórakozni kikapcsolódni nincs az a putri, cigánytelep csövesek tömege mint pesten, nem rohan mindenki közbe löknek fel, de persze vidéken is vannak bajok és pesten is vannak nyugisabb környékek.
2012. dec. 7. 19:32
buta vagy te mint a föld, pesti suhanc. Egyszerűen azért utálják őket mert:
1. a pestiek eg része azt képzeli hogy ők páriszban vagy newyorkban élneka vidékiek meg sárkunyhókban
2. azt hiszik a paraszt az csak paraszt, a zöldség meg az áruházak polcain terem
2012. dec. 7. 19:34
8/27 A kérdező kommentje:
6: Cigány telep? Bp-i cigányok? [link]
Bocs,hogy így adtam meg.
neviccelj már :D méghogy pest a legfehérebb olyan zsírosbajszú cigánycsomagokkal van tele... csak a vidéki cigányok azok általában a hulladékszedő vagy boltos, ocskás cigányok akiknél megvan a kultúra és elzárkóznak a magyaroktól... a pestiek az azok akik befurakodnak mindenhova játszák az eszük meg késsel rohangálnak... van különbség
2012. dec. 7. 19:59
"A vidékiek utálják Budapestet." Nem utálja senki Budapestet. Csak a Pestiek nincsenek tisztában egy fogalommal,mégpedig a: vidéki.Abban a tudatban élnek hogy van a Budapest a világ közepe,és azon kívül a vidék.
Én pl Szegedi vagyok,de csak mosolyogni tudok azon ha azt hallom hogy vidéki vagyok a harmadik legnagyobb városban.:)Mi itt a környékbeli falusiakat nevezzük vidékinek.
"irigykednek" Mégis mire kellene irigykednünk?A tömegnyomorra?A forgalmi dugókra? Itt is ugyan olyan üzletek meg áruházak vannak mint ott.Bizony ám.:)
"jobb közbiztonság" Érdekes,a tévében valahogy nem ezt látom esténként a híradóban.:)
2012. dec. 7. 20:03
Kapcsolódó kérdések: