Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak minket?

Miért utálnak minket?

Figyelt kérdés
A vidékiek utálják Budapestet. Ez tudjuk. De miért? Semmi okuk rá. Általában csak azt mondjuk (legalább is én) hogy csak irigykednek. Például sokan (ha nem külföldre) Budapestre költöznek vidékről. Sokkal több egyetem, sokkal több a GDP, jobb a közbiztonság.

2012. dec. 7. 19:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Minél nagyobb egy város, annál több a lehetséges bűncselekmények száma. Budapesten vészesen romlik a közbiztonság (persze, nem az elit részeken, mert ott van kamera, és oda nem törnek be, ahol be van kamerázva a ház).

Egyébként az országgal szinkronban verik tönkre.

2012. dec. 7. 22:48
 22/27 anonim ***** válasza:

Te öcsi! Ha kimész Bécsbe, és előadod magad, hogy pesti vagy, kapsz egy lesajnáló mosolyt.

Tehát nem kell olyan messzire menned ahhoz, hogy meglásd, hogy a főváros fényévekre van a színvonalasságtól.

És akkor még nem említettem Londont, New Yorkot, Szöult, Sidneyt.

2012. dec. 7. 22:53
 23/27 mustafa33 ***** válasza:
Amiért te is kapásból azt vágod, hogy irigyelnek titeket. Szóval mert ilyenek vagytok. Ott fenn, Budapesten. Ahonnan a Kékestetőre is "lementek". Mert ugye szerintetek van Budapest és vidéke és ez együtt Magyarorzság. Hát ezért. Mert ha nincs trianon, én is vidéki lennék a negyedmilliós városban a panelházban, ami előtt villamosok és trolik járnak, ahol cigányok kukáznak éjjel nappal, ahol harmincezer ember dogozik egy gyárban...
2012. dec. 8. 02:53
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudok ilyenről, hogy a vidékiek utálnák Budapestet. A közbiztonság meg nem jobb Bp-en.

Fordítva szokott lenni, hogy a bp-iek vannak oda magukkal és lenézik a vidékieket, de ez sem általános, embere válogatja.

2012. dec. 8. 15:50
 25/27 A kérdező kommentje:
22: Értsétek már meg, hogy én nem erről Beszélek. Budapestet. M.o. többi részével hasonlítom össze. Amúgy ezt meg el lehetne mondani Budapestről és Bukarestről. :/
2012. dec. 8. 18:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Most ne haragudjál már, de pl. Győr élhetőbb, mint Budapest.
2012. dec. 8. 20:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Cicafül! Hol írtam ilyet?

Leírtam egy tényt, amit statisztikák bizonyítanak a kereset és a bűnözési ráta által. Az, hogy ez neked nem tetszik, nem az én problémám!

2012. dec. 9. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!