Miért utálnak minket?
Minél nagyobb egy város, annál több a lehetséges bűncselekmények száma. Budapesten vészesen romlik a közbiztonság (persze, nem az elit részeken, mert ott van kamera, és oda nem törnek be, ahol be van kamerázva a ház).
Egyébként az országgal szinkronban verik tönkre.
Te öcsi! Ha kimész Bécsbe, és előadod magad, hogy pesti vagy, kapsz egy lesajnáló mosolyt.
Tehát nem kell olyan messzire menned ahhoz, hogy meglásd, hogy a főváros fényévekre van a színvonalasságtól.
És akkor még nem említettem Londont, New Yorkot, Szöult, Sidneyt.
Nem tudok ilyenről, hogy a vidékiek utálnák Budapestet. A közbiztonság meg nem jobb Bp-en.
Fordítva szokott lenni, hogy a bp-iek vannak oda magukkal és lenézik a vidékieket, de ez sem általános, embere válogatja.
Cicafül! Hol írtam ilyet?
Leírtam egy tényt, amit statisztikák bizonyítanak a kereset és a bűnözési ráta által. Az, hogy ez neked nem tetszik, nem az én problémám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!