Az örmények most miért utálnak minket?
Semmit nem hallottam róla csak a híradóban de az elejéről lemaradtam.Így most egy kérdőjel???
/Sejtem azért,hogy miről van szó csak biztosan szeretném tudni, de ettől függetlenül gusztustalannak találom a magyar zászló megtaposását és az egész nép ócsárolását egy politikai döntés miatt.Még ha igazuk is van az örményeknek számomra már nem szimpatikus nép/
Mivel az örmények édestestvéreink (najó Orbánnak nem mert neki a cigányok azok) épp tőlünk nem várták volna, hogy eláruljuk őket, különösen azt nem, hogy pénzért tesszük.
Ha én örmény lennék valószínűleg azt sem tudnám ki az az Orbán Viktor és én is Magyarországot utálnám az árulásért.
Tehát az ő szemszögükből teljesen érthető amit tesznek. Nincsen abban hiba.
Mellékesen jegyezném meg még magyar szemmel is érthető lenne, ha valaki a magyar népet gyűlöli azért mert olyan cigányt szavaz kormányra mint Orbán Viktor aki a magyar érdekek sárbatiprása mellett egyedül a cigány érdekekért áll ki és elsődleges célja a magyar nép aláásása minden tekintetben.
Őszintén szólva a magyarellenes Orbántól semmi mást nem is vártam.
"Egyébként mindenhonnan hazaküldik az elítélteket néhány év után a saját országukba. Csakhogy tudjátok......"
Ez mondjuk igaz. Csak a mostani esetben nem húzták rá a hullazsákot.
Én is ezt mondom, mint itt az egyik előttem lévő.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__340..
20:32 -es hozzászólás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!