Miért utálnak minket?
Verszekedhetünk a cigányokról a lényeg ogy amíg itt nálunk meghúzzák magukat mert bevannak idomítva addig pesten az első sarkon megszurkálnak.
De amúgy kedves kérdező 1 kicsit rosszúl nézed az ábrát... az ábra a lakosság magyar és cigány arányát adja meg százalékban... ergó egy ritkán lakott vidéken ahol van 10 család abból 7cigány akkor magaz az érték... de Bp-n ahol majdnem 2millióan laknak ott az az 1-2% és elég sok
15:De attól még pesten dolgoznak a legtöbben.
17:EZ egyáltalán nem igaz ami megmaradt az jó állapotban van. És a tömeg az igaz, mi ezt szoktuk, meg nekünk ez a normális, valakinek az ,hogy egész nap állatokat etet. De ezért utálni közel 2,000,000 embert mert olyan helyen lakik ahol nagy a tömeg??? Hülye vagy.
18: Az ábrát te értelmezed rosszul. És elhiheted sokat utazok (városon beül) és nem volt rossz élményem a cigányokkal, igaz természetesen nem járok olyan helyekre. Voltam BAZ megyében Miskolcon. És nagy a különbség a cigányokat illetően. Az 1. sarkon leszúrnak?
Én is csak olyan helyről mondok véleményt amit láttam. Az egyik haverommal voltam. Ő is aláírhatja ha nekem nem neki elhiheted 5 évet élt ott.
Azért, mert azt hiszitek ti vagytok a világ közepe, a nagy fővárosiak, inkább beképzelt köcsögök laknak ott.
Én Nyíregyházán élek, és szokás szerint vidékinek vagyok minősítve, pedig egy elég nagy városban élek.
És én vagyok a "szabócsifiú" közben pedig a szabolcs megyében lévő falvakban beszélnek így, mint minden faluban, a nyíregyházi emberek teljesen normálisan beszélnek, de neem, a budapestinek nyiregy az egy kis szar vidék, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!