Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak minket?

Miért utálnak minket?

Figyelt kérdés
A vidékiek utálják Budapestet. Ez tudjuk. De miért? Semmi okuk rá. Általában csak azt mondjuk (legalább is én) hogy csak irigykednek. Például sokan (ha nem külföldre) Budapestre költöznek vidékről. Sokkal több egyetem, sokkal több a GDP, jobb a közbiztonság.

2012. dec. 7. 19:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
NA na mond már hogy vidéken jobb cigányok élnek. Azért találsz ott boltost vagy mást, mer' többen vannak. Így a tisztességes cigányok is többen vannak.
2012. dec. 7. 20:06
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem is Szegedet értem vidék alatt és a közbiztonságról annyit, hogy Szegeden élnek 170 052-en, Budapesten 1 740 041 millióan nyilván a bűnözők aránya is ehhez igazodik. De én pl BAZ megyére gondoltam tele cigánnyal.
2012. dec. 7. 20:10
 13/27 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem: Tömegnyomor? Max a 9. ker, de szerinted miért költöznek fel Bp-re a """"""""tömegnyomor"""""""" miatt?
2012. dec. 7. 20:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Hidd el,kb annyian költöznek "vidékre" is Pestre.
2012. dec. 7. 20:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Bocs. mint Pestre
2012. dec. 7. 20:19
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Én azért utálom mert mocskos büdös nagy a tömeg és bennem annyira oroszos hatást kelt. Omladozó régi stílusú épület mindenhol nem ez a nyugatias nagyváros hanem ilyen lepukkant ahol van pár új épület.
2012. dec. 7. 20:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Verszekedhetünk a cigányokról a lényeg ogy amíg itt nálunk meghúzzák magukat mert bevannak idomítva addig pesten az első sarkon megszurkálnak.

De amúgy kedves kérdező 1 kicsit rosszúl nézed az ábrát... az ábra a lakosság magyar és cigány arányát adja meg százalékban... ergó egy ritkán lakott vidéken ahol van 10 család abból 7cigány akkor magaz az érték... de Bp-n ahol majdnem 2millióan laknak ott az az 1-2% és elég sok

2012. dec. 7. 20:24
 18/27 A kérdező kommentje:

15:De attól még pesten dolgoznak a legtöbben.

17:EZ egyáltalán nem igaz ami megmaradt az jó állapotban van. És a tömeg az igaz, mi ezt szoktuk, meg nekünk ez a normális, valakinek az ,hogy egész nap állatokat etet. De ezért utálni közel 2,000,000 embert mert olyan helyen lakik ahol nagy a tömeg??? Hülye vagy.

18: Az ábrát te értelmezed rosszul. És elhiheted sokat utazok (városon beül) és nem volt rossz élményem a cigányokkal, igaz természetesen nem járok olyan helyekre. Voltam BAZ megyében Miskolcon. És nagy a különbség a cigányokat illetően. Az 1. sarkon leszúrnak?

Én is csak olyan helyről mondok véleményt amit láttam. Az egyik haverommal voltam. Ő is aláírhatja ha nekem nem neki elhiheted 5 évet élt ott.

2012. dec. 7. 20:41
 19/27 anonim ***** válasza:
23%

Azért, mert azt hiszitek ti vagytok a világ közepe, a nagy fővárosiak, inkább beképzelt köcsögök laknak ott.

Én Nyíregyházán élek, és szokás szerint vidékinek vagyok minősítve, pedig egy elég nagy városban élek.

És én vagyok a "szabócsifiú" közben pedig a szabolcs megyében lévő falvakban beszélnek így, mint minden faluban, a nyíregyházi emberek teljesen normálisan beszélnek, de neem, a budapestinek nyiregy az egy kis szar vidék, nem?

2012. dec. 7. 21:35
 20/27 anonim ***** válasza:
De szép is az összetartás.
2012. dec. 7. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!