Ezt miért csinálja?
Nyíregyházán lakunk és a tesóm Budapestre akar menni egyetemre(orvos szeretne lenni), de a szüleim ragaszkodnak Debrecenhez :/
az apukám már-már megbékélt vele de az anyukám.....
nagyon ki van akadva ettől ,és a nagymamámat sírva kérte meg, h próbálja lebeszélni róla....(a tesóm meg én is most teljesen ki vagyunk miatta)
én is Bp-re akarok majd menni...velem is ezt fogja csinálni???
és ezzel a túlzott ragaszkodással akarja elérni, h a tesóm örökre ott legyen mellette ?
14/L
már elnézést, de én Debrecenben :/ lakom :D
mi bajod vele?
egyébként a válaszom, majd megtudod ha lesz 2 lányod akikért a csillagot lehoznád
Mi egy vidéki nagyvárosban lakunk, ahol simán tudott volna továbbtanulni a lányom, mert volt olyan szak, amit szeretett.
Mindenképpen Pestre akart menni és mi engedtük, hogy menjen. Nem bántuk meg. Megtanult önálló lenni, egyedül intézni dolgokat, szabadabbnak érezte magát, bár eddig sem kötöztük magunkhoz.
Ha baj volt, az elsők mi voltunk, akikhez fordult.
A fiam itthon lakott az egyetem alatt, fele annyira sem lett önálló, mert nem volt rákényszerülve.
Mert félti.
Kettes: "majd megtudod ha lesz 2 lányod akikért a csillagot lehoznád" itt pont az a probléma, hogy anyuka nem engedi a gyermeket, hanem gátolja.
én vagyok a ketteske! én a kérdésre a válaszomat írtam észlények nem a nézeteimet
köszi a figyelmet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!