Mit gondoltok Budapest X. kerületéről, Kőbányáról?
Ma ez már a második hasonló kérdés. De leírhatom ide is. A centrum részen élek, Kőrösi Csoma út, Óhegy részen. Sok a cigány, gyakoriak a verekedések, kötözködések, lopások. Csak a héten kétszer rendeztem csoportos utcai verekedést a rektesek. Közel van sok dolog (orvos, iskolák, óvodák, boltok, stb.), jó a közlekedés. Itt van 5 percre busz, villamos, vonat. Hozzátenném még, hogy sok a csöves. Nagyon koszos helye.
Tehát azt gondolom róla, hogy nem a legjobb hely.
Szerintem a többi kerület között igen is jó helyen áll. Először is nagyon gyorsan fejlődik, jó a közlekedés, parkok, egyéb ellátottság. Az átmenő forgalom nagy része a kerület határán van. Lakótelepei élhetők, viszonylag tiszták, és sorra épülnek az új lakóparkok. Szerintem igenis jó hely, szeretek itt élni.
17/f
from Balkán utca
05.16 22:35-ösnek
Mért tükrözi? Mért lenne itt balkáni állapot?
75 négyzetméteres 4 szobás magasemeleti panellakás, erkéllyel, szemétledobóval, az erkély parkra néz - 2 játszótér, erős építésű panelház alig jönnek át zajok, normális környék az etnikum emberek feljebb laknak a Bihari úton a Mázsa fele.. Kaiser, posta, közért, fagyizó, cukrászda, éjjel-nappal, önki étterem, zöldség-gyümölcs gyalog 8 percen belül; 3-as villamos a háztól 1 percre, 3-as metró 5-6 perc gyalog.. Kell ennél jobb?
Szóval mért olyan balkáni a Balkán utca?
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!