Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nehéz elfogadni a...

Miért nehéz elfogadni a szülőknek a tetoválást?

Figyelt kérdés

2 éve szeretnék tetoválást. 18. szülinapomon bejelentettem, hogy tetoválásom lesz. Bele is ment anyám, de mielőtt elkezdte volna a tetováló a sablont rám varrni, megjelent anyám. Nem jött össze. Még mindig szeretnék, de nem 'merem' megcsináltatni, mert nem akarok balhét.

(egy violin-és egy basszuskulcs a két csuklómra) 18l

2012. dec. 12. 17:41
1 2
 11/13 anonim válasza:

én nem tartom hülyeségnek a tetoválást, mert valamilyen szinten az is művészet. én is szeretnék majd, csak pénz kell és egy megbízható hely :) amúgy szerintem némely szülők azért csinálnak ügyet belőle, mert azt gondolják hogy ezzel őket égeti a gyerek (anyám is ilyen). én csak azt tudom erre mondani, hogy senki nem fog azzal foglalkozni hogy XY gyerekének milyen tetoválása van, ráadásul nem is az ő dolguk...

18/L

2012. dec. 12. 19:26
 12/13 anonim válasza:

16 vagyok, bejelentettem, hogy nekem is lesz... anyámnak annyi feltétele volt, hogy nekem kell fizetnem... szóval itt ilyen téren nincsenek gondok...

Ha azt mondta volna, hogy nem lehet, akkor is megcsináltatnám... Mit tehet utólag ellene? Semmit... Aztán megszokja, és ha van egy kis agya, rájön ő is, hogy hiába tesz bármit, eltűnni nem fog.... 2 hét alatt megbékél...

2012. dec. 12. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Még mindig ez megy nálatok?

Ne csuklóra menjen, ennyit ajánlanék, lehet akkor megenyhülne.

Én tele vagyok varrva szinte, de ruha takarja mindenhol a sok buta ember miatt, akik ezért elítélnek.

23/L

2012. dec. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!