Ez szerintetek jó meglepetés lenne? (szülőknek)
Anyáék így nyáron is reggel 7-től 17-ig dolgoznak. Én meg itthon vagyok. Szeretném meglepni őkket valamivel. Arra gondoltam hogy kitakarítok meglocsolom a virágokat kimosok elmosogatok rendet rakok(ezek megvoltak már)és sütok sütit nekik. Természetesen elpakolok és elmosogatok magam után.Ez jó, vagy inkább ne?
14/L
Jó ötlet, és aranyos tőled, hogy segítesz nekik.
Ha egyszerű, finom, könnyen elkészíthető meglepit akarsz nekik, akkor készítsd el ezt. Ebben a melegben tuti jól fog nekik esni jól lehűtve. :)
Nincs szükséged sok mindenre, csupán tejre, pudingporra (vaníliás), cukorra, barackra, és tejszínhabra (spray).
A tetejére a tejszínhabot csak a fogyasztás előtt nyomd rá közvetlenül, különben össze esik rajta. :)
Én tegnap próbáltam ki és nagyon finom!
Júúúj nagyon ari vagy. :) :)
És még feldíszithetnéd a szobát is, olyan szülinapi fűzérekkel.
Köszönöm a válaszokat! Már a sütőben van a süti minjárt itthon vannak. Ezt csinálom (igen tudok sütni,főzni)a kajára már nem volt időm, így is van még 2 adag a mosásból.
"kitakarítok meglocsolom a virágokat kimosok elmosogatok rendet rakok(ezek megvoltak már)"
Ezek alap dolgok lennének
De a süti az jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!