Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek jó meglepetés...

Ez szerintetek jó meglepetés lenne? (szülőknek)

Figyelt kérdés

Anyáék így nyáron is reggel 7-től 17-ig dolgoznak. Én meg itthon vagyok. Szeretném meglepni őkket valamivel. Arra gondoltam hogy kitakarítok meglocsolom a virágokat kimosok elmosogatok rendet rakok(ezek megvoltak már)és sütok sütit nekik. Természetesen elpakolok és elmosogatok magam után.Ez jó, vagy inkább ne?

14/L

2012. aug. 15. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jól fog esni anyukádnak, tedd ezt. Így munka után nem kell nekikezdenie otthon is dolgozni, hanem pihenhet, és élvezheti a délutánt.
2012. aug. 15. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is jó ötlet. De én főznék is valami könnyűt például tojáslevest,tojásos tésztát vagy ilyen könnyű ételeket. Nagyon örülnének neki.:) 13/L
2012. aug. 15. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha az én lányom lennél, nagyon örülnék neki :)
2012. aug. 15. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Jó ötlet, és aranyos tőled, hogy segítesz nekik.

Ha egyszerű, finom, könnyen elkészíthető meglepit akarsz nekik, akkor készítsd el ezt. Ebben a melegben tuti jól fog nekik esni jól lehűtve. :)

Nincs szükséged sok mindenre, csupán tejre, pudingporra (vaníliás), cukorra, barackra, és tejszínhabra (spray).

[link]

A tetejére a tejszínhabot csak a fogyasztás előtt nyomd rá közvetlenül, különben össze esik rajta. :)

Én tegnap próbáltam ki és nagyon finom!

2012. aug. 15. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Júúúj nagyon ari vagy. :) :)

És még feldíszithetnéd a szobát is, olyan szülinapi fűzérekkel.

2012. aug. 15. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat rendes kiscsaj vagy.Majd írd meg hogy si8került,mit szóltak:D
2012. aug. 15. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha tudsz sütni, akkor nagyon jó ötlet, én biztosan nagyon örülnék ha hazamennék munka után éehesen és fáradtan, és finom süti várna.
2012. aug. 15. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Már a sütőben van a süti minjárt itthon vannak. Ezt csinálom (igen tudok sütni,főzni)a kajára már nem volt időm, így is van még 2 adag a mosásból.

[link]

2012. aug. 15. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Na? Örültek a szüleid?Hogy sikerült a süti?
2012. aug. 15. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

"kitakarítok meglocsolom a virágokat kimosok elmosogatok rendet rakok(ezek megvoltak már)"

Ezek alap dolgok lennének

De a süti az jó ötlet

2012. aug. 15. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!