Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ballagási kép nem sikerült!...

Ballagási kép nem sikerült! Most mit csináljak? A Fotós az egész kép sorozatomat elcseszte.

Figyelt kérdés
És nem is a legolcsóbb árkategóriába tartozik.. Teljesen fel vagyok háborodva.-.-
2012. dec. 11. 20:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én sem értem a kérdezőt. Mi volt a hiba ami miatt elrontotta???

Csúnyának tartod magad a képen??

Vagy fél arcod nincs rajta?

Vagy piros a szemed???

Mi volt a hiba???????

2012. dec. 11. 20:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem félig vagyok a képen egyszerűen a beállítások, szörnyűek, az egyik kezemet át tette a másik oldalra stb... főleg ott ahol seb van.
 13/20 anonim ***** válasza:
Így jártam, mint Te, nekem se tetszett. Csináltattam maszeknál másikat.
 14/20 A kérdező kommentje:
És csak 1 képet retusál.
2012. dec. 11. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is így jártam.. elviseltem, és nem adtam senkinek se. :// Másoké bezzeg olyan jó lett:(
2012. dec. 11. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem tetszik a beállítás, még nincs elcseszve a kép. Elcseszve technikai gond miatt lenne.

Neked szimplán nem tetszik.

És sajnálom, de ez a magánügyed.

Amúgy szerintem sokan vagyunk még így ezzel, én sem bírok ránézni sem a tablóképeimre. :D

2012. dec. 11. 21:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Két fotós is van a családban, úgyhogy elárulom, hogy egy IGAZI fotózás vagy egy napig tart, profi modellel is. A végén a modell és a fotós is hullák.

Azok a képek, amiket nézel a neten, és olyan szépek, annyira lehetetlen pózokban vannak fotózva, és olyan kínszenvedéssel készülnek, hogy az el sem hiszed.

Gyors kattingatásból jó úgysem lesz soha, de igazi fotóst nem tudnátok és nem is akarnátok megfizetni...

2012. dec. 11. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért egy tablókép nem portfólió, ne nevettesd már ki magad, előző XD
2012. dec. 11. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem nevettetem ki magam, csak rámutatok, hogy nem csoda, hogy ezek a képek sosem tetszenek általában senkinek.

Egy tablókép is más, ha rendes műteremben csinálják, minimum 6-8 lámpával, derítővel, úgy, ahogy azt kell.

Senki ne várjon csodát attól, hogy a fotós egy vakuval és (jó esetben) egy háttérrel megjelenik az iskolában, és rendelkezésre áll 45 perc a fotózásra...

2012. dec. 11. 21:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már ezt a "természetesen más megnézhette, én nem" mesét. Neked miért nem engedte? Másnak mert miért engedte? Ez hülyeség. Nyilván neked nem mutatta meg, te meg nem kérted, hogy mutassa meg. Ha meg nem szóltál neki, így jártál, tudod, ha nem nyitod ki a szádat, akkor senki nem jár majd a kedvedben, senki nem fog körülugrálni, hogy vajon mire gondolhatsz. Ezt így érettségi előtt, egyetem előtt most tanuld meg.

Ha nem tetszik a képed, menj el a fotóshoz, és külön csináljatok új képet. Ennyi. Lehet plusz pénzbe fog kerülni, lehet, hogy nem (ha jogosan reklamálsz). Vagy elmész másik fotóshoz, addig meg nem hagyod, hogy a képed felkerüljön a tablóra. Ha most utánajársz a dolognak, akár karácsony előtt a kezedben lehet az új képsorozat.

2012. dec. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!