A téli szünetben ezt hogy oldjam meg? Más családoknál is így működik ez?
Anyum évek óta csak úgy főz,hogy vagy csak leves,vagy csak másik féle,és ilyenkor nincs leves,ha leves van,akkor ahhoz vagy pogácsa,vagy lángos van,amivel szerintem senki sem tud jóllakni,hús hetente egyszer van.Anyum mindig jóval többet főz ezekből e kelleténél,és mindig megmarad,feleslegesen dobja rá a ki a pénzt,mert úgysem eszi meg senki.
Én jelenleg menzára járok,isteni áldásnak tartom,mert ott legalább jól tudok lakni,de szünetben még oda se tudok kajálni menni,az otthoni kajával meg lehetetlen jóllakni.
Máshol is így van ez?
12/l
Igen, máshol is így van ez. Tudod a dolgozó ember többnyire főzni sem ér rá ezért gyorskajáldákban eszik, ha meg főz, mint például én akkor nyilván csak egytálételt.
És ahogy visszaemlékszem a gyerekkoromra ugyan így volt régen is. Semmi kivetni való nincs ebben. Ha leves után még éhes vagy akkor süssél pl tojást, rántottát, az 1 perc és nem kell hozzá semmilyen konyhai tapasztalat csak egy teflonos edény és pár darab tojás.
Senki sem eszik mindennap húst, nem tudom mi értelme lenne, hiszen mást is kell enni, a heti egyszeri hús az bőven elég, teljesen rendben van.
Nem értem igazán a problémádat, de nem baj, még fiatal vagy így nem tudhatod. Most viszont elmondtuk neked, hogy ez teljesen normális, nem éhezel egyáltalán.
Szünetben gondolom anyukád is többet lesz otthon hiszen Karácsony lesz, szóval nem hinném, hogy nem fog főzni Nektek.
Elcsépelt közhelyez, de másnak még ennyi étel sem jut mint Neked így teljesen alaptalan a reklamációd. Ha gondolod menj el a Szél Kálmán térre vagy a Nyugatihoz ahol a Máltai Szeretszolgálat oszt ételt és állj sorba, vagy menj a Krisnásokhoz, de nem fűzzél hozzá nagy reményeket, hogy ott majd húst hússal fogsz enni terülj terülj asztalkámról. Azt meg egyenesen kizártnak tartom, hogy egy menzán Te olyan sok húst kapjál, mert jártam én is. Az oké hogy valami húsléhez hasonlító lé az többnyire van, de az aztán messze van a levestől, utána másodiknak meg általános a főzelék, jó sok liszttel mert az olcsó, ha van is hús az max egy szelet és repeta nincs, ugyanez igaz a piskótára, szóval nem tudom elhinni, hogy egy menza az ekkora ász, otthon legalább többször is szedhetsz magadnak ha még éhes vagy.
Kicsit értékeld át a dolgot.
Kedves 29-es!
Ne haragudj, de nincsen gáz az agyamban! Téged minősít az, hogy egy mondatom alapján kvázi flúgosnak ítélsz meg engem ... :) A levesételekben nincs semmi egészségtelen, a lángos oké, de azért szerintem még mindig egészségesebb mint a mekis hamburger ... stb. Azért ne haragudj de kicsit leülhetnél és elgondolkozhatnál azon, hogy csak mert valaki esetleg téved miért kell rögtön totál hülyének beállítani? Ne haragudj de ez kicsit erős volt, a továbbiakban pedig nem kommentálnám ezt a kérdést mert itt mindenki csak bántani tudja a másikat, holott szerintem csak mert nem értünk egyet nem kell mindenkit hülyének meg ostobának tartani...! Semmi értelme nincs annak, hogy itt veszekszünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!