Ti hogy küzdöttétek le a szeretethiányt?
Figyelt kérdés
nálam már 3 hónapja tart, és ezt tetőzte, mikor a barátom is elhagyott.
A barátok többsége elfordult tőlem, minden ok nélkül. Vannak új barátok, de nem akarom őket "elijeszteni" a lelkizéseimmel!
Szeretethiányom van, néha csak egy ölelésre vágyom, semmi többre! Hogy léphetném át ezt az egészet?
Köszi előre is a válaszokat!
19/L
2012. dec. 10. 20:16
1/16 anonim válasza:
Ok nélkül nincs okozat. Ha nem tudsz őszintén szembenézned magaddal, nem sok jóra számíthatsz a továbbiakban.
2/16 anonim válasza:
Meddig voltál együtt a barátoddal?
3/16 anonim válasza:
Tesód, anyukád, apukád nem tud kicsit támogatni lelkileg? Ők tudják a legőszintébb szeretetet nyújtani szerintem. Minden más (barátok, párkapcsolat stb.) múlandó, de a vér az mindig megmarad.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi.
több mint 1 évig. A legjobb barátom volt, ezért is rossz ez az egész.
Ha az okokat keresem a barátok hátatfordítása miatt, akkor megbolondulnék. Én rám mindig számíthattak bármi bajuk volt én támogattam őket legyen szó pénzről, szivességről, beszélgetésről, sikerről, lelkizésről, buliról vagy más bánatról, én sosem fordítottam nekik hátat, ezért is nem értem mi történhetett...
2012. dec. 10. 20:24
5/16 anonim válasza:
Megtanultam anyukámnak azt mondani: "Ölelj át, most erre van szükségem!" És működik! :)
6/16 anonim válasza:
én ezt ugyan ugy át éltem.a legjobb megoldás ha tisztázól a barátaiddal minden problémát hogy miért fordultak el tőled.ha nem hajlandóak erre akkor hagyd őket más néven bocs a csúnya szóért szard le az egészet keress új barátokat.szerintem egyáltalán nem ijesztenéd el őket ha ki öntenéd a lelked nekik vagy az egyik barátodnak csak arra vigyáz hogy ha lánynak mondod el akkor vigyázz nehogy aztán elmondja a pletykás barátnőinek.hát a legkönyebb tullépni az egészet ha a brátaiddal lógsz mindig tervezel programokat meg ilyesmi. remélem jó választ adtam a kédésedre :)
7/16 A kérdező kommentje:
a családomban mindenkinek megvan a maga baja. Utálom magam sajnáltatni, de már beszéltem nekik erről. Nem igazán reagáltak semmit, sőt inkább kissé sajnálatot éreztem, mint támogatást.
2012. dec. 10. 20:26
8/16 anonim válasza:
és azt próbáltad már hogy indok és alkalom nélkül átöleled a barátaidat? sztem viszonozni fogják főleg ha vannak fiúk is :D
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi megint:) igen, gondoltam erre :)
2012. dec. 10. 20:32
10/16 anonim válasza:
Nőkkel, sok nővel, mindig másikkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!