Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyni is ugyanúgy fáj, mint elhagyottnak lenni? Ti hogyan küzdöttétek le ezt a bűntudatot?
Életemben először készülök elhagyni valakit, aki nem érdemelné meg. Nincs igazi indok, amit felhozhatnék ellene, amivel megmagyarázhatnám. Ő nem hibázott, nem tehet róla. Az ok csupán az, hogy teljesen más világban él ő, mint én. Egy cseppet sem illünk össze, sem az életfelfogásunk, sem a gondolkodásunk, sem a mozgatórugóink, a logikánk, a jövőképünk, a tetteink, az életvitelünk, de tényleg semmi az égvilágon. Egyszerűen olyanok vagyunk, mint a mágnes végei, amik taszítják egymást. Ő próbált alkalmazkodni, én is, de nem tudunk kifordulni önmagunkból a másik kedvéért, és ami azt illeti én nem is akarok, és mástól sem szeretném, ha megtenné értem. A bűntudatom azért ekkora, mert a hihetetlen szakadék ellenére, ami a személyiségünk között van, ez a fiú szívből szeret engem, mindig azon van, hogy a kedvemben járjon, hogy én boldog legyek, hogy nekem jó legyen. De nem megy. Mert magával a személyiségével van bajom, amit nem akarok megváltoztatni, és amit nem is tudna megváltoztatni. Rosszul érzem magam és boldogtalan vagyok mellette, de ha meg elhagyom, az ő szívét szakítom meg...mégis mit tegyek? Nem bírom ki egyiket sem...
22/L
Az teljesen lényegtelen h kinek mi esik rosszul.
A lényeg az hogy ha nem működik és nem lehet helyrehozni akkor szakítani kell mert idővel mind a ketten tönkrementek benne.
Nézd a számítógépeket is úgy gyártják h néha pár tönkremenjen, ami el tud romlani az el is fog. És a tiéteknek vége.
Nem érzed azt amit kéne.
Ha szeretnéd nem hagynád el. ÉS nem kell a duma h te mennyire szereted. Nem!
Max mint embert.
Soha nem lehet úgy szakítani h az ne essen rosszul a másiknak, így is úgy is sz@rul fog.
Kérdés h vitával megcsalással veszekedéssel vagy szépen nyugodtan.
Mond el neki, hogy részedről nem megy a kapcsolat, nem jó ez így neked. Amúgy amiket leírtál, hogy mért nem működik a kapcsolat azok mind elég nagy problémák szerintem.
Írtad, hogy mindig mondta, hogy megváltozik meg ilyesmi. Ezekszerint már próbáltál vele beszélni erről. Megmondhatod, hogy nem változott semmi és nem is fog. Amúgy ha ő szerelmes beléd, te meg nem akkor neked nem fog annyira fájni, mint neki. Bűntudatod lesz, mert megbántottál valakit, aki szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!