Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan küzdöttétek le a...

Ti hogyan küzdöttétek le a vágyat a túlevés iránt?

Figyelt kérdés
mostmár kezdek rájönni, hogy azért zabálok,mert megnyugtat rövid távon, és abban a pillanatban nem gondolok semmi másra. kiskorom óta ezt csinálom,eszek ha rosszul érzem magam. sikeres fogyozók, ti mit tettetek hogy ezen túllépjetek, és tényleg csak funkcionális legyen az evés?
2011. dec. 24. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
kiírtam magamnak egy konkrét étrend tervet és az utolsó morzsáig tartottam. az első 2-3 hétben "csakazértis", be akartam bizonyítani magamnak h képes vagyok rá, utána pedig azért, mert láttam, hogy van eredménye annak amit csinálok (kisebb ruhák, gyorsabban futok, stb)
2011. dec. 24. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem elég ha tükörbenézek,vagy emlékeztetem magam,hogy ha többet eszek,akkor jöhet megint 1 óra torna.Próbáld ki,h pár napig keveset eszel,utána kevesebbel is jól laksz.Jah először pedig lehet hogy közhely,de fejben dől el.Amíg azzal nyugtatod magad,h azért eszel annyit mert megnyugtat,addig csak továbbra is azt fogod csinálni,és nem fog semmi történni.Nálam nem funkcionális az evés,hanem tudom,ha többet eszek,hízok.
2011. dec. 24. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyél Xanaxot...én is így küzdöm le.
2011. dec. 24. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:

sokat iszok

sok fehérjét eszek ami laktat és inkább fehérjéből egyek kicsivel többet mint kenyérből, tésztából

zöldségekből alacsonyabb kcal választom, minden étkezéshez sok sok zöldség így már mondjuk eszek 10 perce de nem olyan hízlalót és már meg is unom a sok rágást:)

nem aprítok fel olyan kicsire mindent hogy rágcsáljak így több időbe telik

pl karalábé szeletekbe, répa félbe vagy egészbe, csirkemell nagyobb csíkokra, alma egybe, joghrutba kemyénebb dió, mandula

étkezés közbe olvasok, iszok,

2011. dec. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!