Közületek aki külföldre költözött vagy élt régebben huzamosabb ideig, hogyan éltétek meg a kultúrsokkot és hogy küzdöttétek le?
Figyelt kérdés
Erről szól az alábbi kérdőív, kérlek töltsd ki, ha külföldön élsz/éltél, szakdolgozatomat segíted vele. A kérdőív névtelen.
Köszönöm, aki kitölti!
(Tudom, hogy már volt kint egyszer, ne jelentsétek kérlek, nagyon kéne még pár kitöltő. :))
2012. okt. 11. 11:51
1/9 anonim válasza:
"Hiba! A keresett oldal nem létezik!
Lehet, hogy...
...a kérdőívet a tulajdonosa lezárta.
Kérjük próbálja meg újra később!
(Ez az oldal automatikusan átirányítódik 10 másodpercen belül.)"
3/9 anonim válasza:
nem volt nehez lekuzdeni hogy az idegenek radmosolyognak, megemlitik milyen szep vagy csunya ido van, biztatnak es erdeklodnek.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 11. 13:06
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. okt. 13. 01:00
9/9 anonim válasza:
Normálisan kitöltöttem, amennyire tudtam.
Némely estben felmerült bennem, hogy:- mihez képest?
Az optimális esetet érted e?
Vagy a hazai körülményekhez viszonyítva?
Aztán meg én 30 éve járogatok ki, most is kinnt vagyok. Az eltelt idő alatt változtak a körülmények, az okok, és így a válaszok sem lehetnek pontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!