Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit reagáltatok volna?

Ti mit reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Társasházban lakom. A szomszédom úgy fél órája becsöngetett hozzánk, én mosolyogva kinyitottam az ajtót, megkérdeztem, hogy talán történt-e valami, hogy ilyen kései órán átjött. Erre ő se szó, se beszéd, morcos arccal kicsit félrelökött, szó szerint becsörtetett a lakásomba és feltekerte a fűtést. (A radiátor amellett a fal mellett van, ahol a szomszéd ágya.) Én közben felháborodottan papoltam neki, hogy ezt hogy gondolta (nem olyan durván, csak mondtam, hogy ugyan legyen már szíves kifáradni, mert ez bunkóság). Erre megvolta a vállát és azt mondta, hogy fázik... Aztán bevágta a saját bejárati ajtómat az orrom előtt és kiment! Nem vagyok az erőszakosság híve, de most legszívesebben seggbe rúgtam volna. Holnap az első utam a közös képviselőhöz fog vezetni. Jól teszem? Nagyon felháborított!

2012. dec. 8. 23:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb én is így reagáltam volna, mint Te Kérdező. Köpni-nyelni nem tudtam volna. Bár a páromat ismerve kapott volna egy nagy sallert. Közös képviselő jó ötlet bár semmit nem tehet, de ettől függetlenül jó ha tud ezekről a dolgokról, ha netán mással is előfordul többedmagaddal bemehetsz panaszt tenni a rendőrségre.
2012. dec. 9. 00:04
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem vetted elő a 9mm-est? Na majd legközelebb!
2012. dec. 9. 00:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb lángszóróval nyiss ajtót, és kérdezz rá édesen, hogy még mindig fázik-e? Vagy rögtön képen önteni egy kis benzinnel, és kézbe venni a gyufát, mondván, te rájöttél a megoldásra...
2012. dec. 9. 00:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg lefagítam volna így, mint te.

aztán ahogy kilépett az a tetű, tövig letekertem volna a fűtést.

és szándékosan egy héten át, hadd fázzon. én meg beöltöztem volna.

aztán az ajtó mellé odakészítettem volna a felmosóvödörbe jó hideg vizet.

legközelebb is ajtót nyitnék neki csak kapna az arcába és míg nem kap levegőt a jeges áradattól, finoman kilökdösöm, bezárom az ajtót és kiüvöltöm hogy "na most fázhatsz aranyapám".

én így csinálnám.

2012. dec. 9. 00:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem százas az illető, elmezavaros, az ilyenekkel meg jobb nem foglalkozni. Szóba se állj vele, próbáld meg elfelejteni, ami történt.

Persze szólj a közös képviselőnek azért. De vigyázni kell vele, mert az ilyenek szokták felrobbantani az egész házat, akik nem teljesen épelméjűek.

2012. dec. 9. 00:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Belegondoltam a helyzetbe, és egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen tényleg létezik. Pedig aztán itt is vannak finoman szólva érdekes szomszédok (az egyik egyszer becsengetett és fél órán keresztül ordított velem hogy a kutyám odasz.rt a lépcsőházba, hiába magyaráztam neki hogy ő ilyet soha nem tenne, és ha valamiért mégis, akkor nem hagynám ott. aztán kiderült hogy az "ojjektum" sár volt valaki cipőjéről... :D), na de ilyet?
2012. dec. 9. 00:59
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

Mondjuk azért van olyan, hogy ha a körülötted lévők fűtenek és te nem, akkor ők fűtik a te lakásodat is azért nem fagysz meg. Szóval valami minimumot azért fűts te is szerintem.

Én hozzá csöngetnék be nem a közös képviselőhöz. És megbeszélném vele, hogy mi van. Mert a harmadik fél bevonása szerintem lehet tovább mérgesít dolgon és ott lakik melletted szóval azért jobb lenne egy jó viszony.

Ha ekkor esetleg fenyegető, akkor gondolkozz másban. De szerintem ha normálisan elmondod neki a szempontjaidat, akkor ha utálja is lehet megérti. Szerintem tegyél egy próbát.

2012. dec. 9. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Amekkora lendülettel odébb lökött ugyan akkora lendülettel pofán vágtam volna és kidobtam volna a lakásomról.

Nekem egyszer hasonló történt. Hallgattam a zenét és a felettem lévő szomszéd lejött kopogás és minden nélkül bejött a lakásomba. És ordibálva elkezdte keresni a laptopomat. Első reakcióm "Mi a f@sz?" Mondtam neki álljál már meg, Kérdezem mi a gond. Erre, nem hallod, hogy üvölt a zene. Mondom nem (relax zene volt, normál hangerővel), de ha még egy lépést teszel a nappalimba kidoblak a lakásomból. A választ nem vártam meg és a vállánál fogva kikísértem.

2012. dec. 9. 11:58
 19/20 anonim válasza:
Hát ez felháborító. Szegény szomszéd kénytelen fázni mert te nem fűtesz. Légy szíves gondold át ezt az egészet. Kérj bocsánatot a szomszédtól és számoljátok ki közösen az eddigi különbözetet, amit miattad kellett neki fűtésre költeni :)
2012. dec. 9. 19:50
 20/20 Zsolt75 ***** válasza:

Ez valóban megtörtént? Döbbenet. Ahogy magam ismerem tőlem nem ment volna haza, max az örök vadászmezőkre ezekután.

Ütném agyon, Ásnám el !

2012. dec. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!