Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit reagáltatok volna?

Ti mit reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Társasházban lakom. A szomszédom úgy fél órája becsöngetett hozzánk, én mosolyogva kinyitottam az ajtót, megkérdeztem, hogy talán történt-e valami, hogy ilyen kései órán átjött. Erre ő se szó, se beszéd, morcos arccal kicsit félrelökött, szó szerint becsörtetett a lakásomba és feltekerte a fűtést. (A radiátor amellett a fal mellett van, ahol a szomszéd ágya.) Én közben felháborodottan papoltam neki, hogy ezt hogy gondolta (nem olyan durván, csak mondtam, hogy ugyan legyen már szíves kifáradni, mert ez bunkóság). Erre megvolta a vállát és azt mondta, hogy fázik... Aztán bevágta a saját bejárati ajtómat az orrom előtt és kiment! Nem vagyok az erőszakosság híve, de most legszívesebben seggbe rúgtam volna. Holnap az első utam a közös képviselőhöz fog vezetni. Jól teszem? Nagyon felháborított!

2012. dec. 8. 23:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugye aztán letekerted a fűtést? Igen, szólj holnap. Ő meg "fűűűcsön" be, ne másnál szabja meg a fűtésköltséget.
2012. dec. 8. 23:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Úristen, de jó, hogy szólsz! Idegességemben ez teljesen kiment a fejemből!
2012. dec. 8. 23:08
 3/20 anonim ***** válasza:
33%

Neeeeeeee :D Ez komoly? :D

... na jó, gondolom, hogy mennyire felidegesített, de közös képviselő... Bár, nem tud sokat csinálni, biztonsági őrt állít az ajtódba, vagy mi?! ...

2012. dec. 8. 23:20
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos komoly, a szomszéd mostanság "kissé" elmeháborodott, hogy finoman fejezzem ki magam. De ez már betette a kaput.
2012. dec. 8. 23:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ezt komoly?? Ilyen tényleg létezik??

Hát amit tőlem kapott volna a szomszéd, azt nem teszi zsebre. Hihetetlen...

2012. dec. 8. 23:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb, ha o kopog, ne nyisd ki. Hihetetlen emberek vannak. Hat kozos kepviselo ezzel nem tud mit csinalni.
2012. dec. 8. 23:40
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem fél óráig fetrengtem volna a röhögéstől, miközben lejjebb veszem a fűtést és felveszek még egy pulóvert, had fázzon... :DDD
2012. dec. 8. 23:45
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Amiről írsz az bűn cselekmény és a rendőrség hatásköre nem pedig a k. képviselőé. Tegyél feljelentést, azért vannak, nem?
2012. dec. 8. 23:46
 9/20 anonim ***** válasza:
69%

Persze, a rendőrség pont ilyen ügyekkel fog foglalkozni...

Az ilyennek nem papolni kell hanem jól pofán verni, másból úgysem ért.

2012. dec. 8. 23:54
 10/20 anonim válasza:
100%
azért ne te kérjél még elnézést a szomszédtól.. még jó, hogy jogos a felháborodásod és igenis üvöltsd le a fejét a következő ilyen esetnél.. ha látja azt rajtad, hogy nem mersz szólni, akkor teljesen rád fog szokni. hiányzik ez neked?
2012. dec. 8. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!