Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Vegyek...

Most mit csináljak? Vegyek még egy ajándékot neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy anyukám sütőkesztyűt kért karácsonyra tőlem. Meg is vettem, tetszett nagyon eldugtam a szekrény tetejére, ami tökéletes rejtekhely, hiszen minden látható, így fel sem tűnik. Ez egészen addig a pontig bevált, ameddig anya a távollétemben nem rakott fel valamit a szekrényem tetejére és a kesztyű nem esett le :D

Leesett és meglátta, utána kipuhatolta, hogy ott tárolom-e az ajándékokat. Mint kiderült fel is próbálta :D

Akkora meglepetés egyébként sem lett volna, de így már a mintája, színe, mindene kitudódott.

Ti vennétek másik ajándékot, hogy azért meg is lepődjön? :D

Előre is köszi :)

24/N

2012. dec. 8. 14:40
1 2
 11/17 eric_one ***** válasza:
51%
Én azt ajánlom vegyél neki még egy sütőkesztyűt, ugyanis gyakran egy tepsinek lehet akkora a súlya hogy két kézzel biztonságosabb megfogni. Csomagold külön, és a másodikat egy nagyobb dobozba tedd. Hidd el nem fog rá számítani hogy még egy sütőkesztyű van benne :)
2012. dec. 8. 16:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Elnézést a lepontozásokért, nem én voltam, nekem mindenki hasznos választ adott, az első sértegetőt kivéve, de őt egyszerűen nem értékeltem, nem húztam le.

És köszönöm mindenkinek az ötleteket! :)

Ezüst fülbevalóra gondoltam még, annak nincs horribilis ára, szép is, nem is olyan borzasztó dolog, ha elveszíti,mert nem többszázezres ékszert hagyott el.

2012. dec. 8. 16:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Alapból két sütőkesztyűt vettem és ő mindkettőt felpróbálta :DD

Jó, én is röhögtem rajta, mert tényleg poén, hogy mint egy gyerek próbálgatja az ajándékát, de most másikon töprengeni :D

2012. dec. 8. 16:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Homályosítsatok fel! Ennek melyik része tartozik akár a kultúra, akár a közösség témakörébe?

Ha már átrakják másik kategóriába, akkor karácsonyosba, de ez nem ajándékkérdés, hanem családi kérdés, vagy akkor már inkább szokás.

2012. dec. 8. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
14%
"az első sértegetőt kivéve" Na akkor nem sértegetem, most fogok: 24 évesen otthon nem vagy képes egy ilyen egyszerű ajándékot elrakni, plusz ilyen kérdést max. 15 évesek írnak ki..
2012. dec. 11. 16:10
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát ez igazán marha nagy sértés volt.

Talán még el is sírnám magam rajta, ha rendesen tudnád alkalmazni a magyar nyelvet és legalább egy mondatot helyesen írnál le.

Ez így maximum nevetséges :)

Viszont meg kell köszönjem, elvégre a nevetség egészséges.

2012. dec. 12. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Visszanyalt a fagyi! :D
2012. dec. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!