Most mit csináljak? Vegyek még egy ajándékot neki?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy anyukám sütőkesztyűt kért karácsonyra tőlem. Meg is vettem, tetszett nagyon eldugtam a szekrény tetejére, ami tökéletes rejtekhely, hiszen minden látható, így fel sem tűnik. Ez egészen addig a pontig bevált, ameddig anya a távollétemben nem rakott fel valamit a szekrényem tetejére és a kesztyű nem esett le :D
Leesett és meglátta, utána kipuhatolta, hogy ott tárolom-e az ajándékokat. Mint kiderült fel is próbálta :D
Akkora meglepetés egyébként sem lett volna, de így már a mintája, színe, mindene kitudódott.
Ti vennétek másik ajándékot, hogy azért meg is lepődjön? :D
Előre is köszi :)
24/N
Elnézést a lepontozásokért, nem én voltam, nekem mindenki hasznos választ adott, az első sértegetőt kivéve, de őt egyszerűen nem értékeltem, nem húztam le.
És köszönöm mindenkinek az ötleteket! :)
Ezüst fülbevalóra gondoltam még, annak nincs horribilis ára, szép is, nem is olyan borzasztó dolog, ha elveszíti,mert nem többszázezres ékszert hagyott el.
Alapból két sütőkesztyűt vettem és ő mindkettőt felpróbálta :DD
Jó, én is röhögtem rajta, mert tényleg poén, hogy mint egy gyerek próbálgatja az ajándékát, de most másikon töprengeni :D
Homályosítsatok fel! Ennek melyik része tartozik akár a kultúra, akár a közösség témakörébe?
Ha már átrakják másik kategóriába, akkor karácsonyosba, de ez nem ajándékkérdés, hanem családi kérdés, vagy akkor már inkább szokás.
Hát ez igazán marha nagy sértés volt.
Talán még el is sírnám magam rajta, ha rendesen tudnád alkalmazni a magyar nyelvet és legalább egy mondatot helyesen írnál le.
Ez így maximum nevetséges :)
Viszont meg kell köszönjem, elvégre a nevetség egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!