Keresztlányom most fog ballagni 8. osztályból! Milyen ajándékot vegyek neki?
én 8.os ballagásra csak pénzt kaptam, nem sokat, de legalább hasznos volt, félreraktam és köv. karácsonyra plusz szülinapra plusz zsebpénzt beleadva (amiben benne volt a ballagásra kapott), kaptam egy laptopot, most azt használom:) szóval én arra szavazok, legfeljebb úgy add oda, hogy anyuka ne tudja, jelképesen meg vegyél neki valami olcsóbb könyvet vagy fölsőt, te tudod, milyen a lány.
18L
Szia!
Szerintem kérdezz rá a lánynál, hogy mit szeretne!
Ha nem szeretnél ennyire konkrét lenni, akkor kérdezt meg, hogy mi az a dolog amit a leges-legjobban szeret csinálni, és ezzel kapcsolatban vegyél neki valamit!
Majd vegyél neki valami tucat vagy személytelenebb ajándékot, amit a Ballagásán a virágcsokorral együtt tudd majd hurcolászni(plüsmaci stb.), ezt add neki oda a szülei elött.
A valódi ajándékot meg valamikor máskor, amikor csak ketten vagytok.
Egy szép és minőségi bizsut. Azt nem tudják eladni. Valamit, ami nem meg ki a divatból.
Én itt Pesten az Aréna pláza földszintjén egy rakás bizsu boltot láttam állati jó cuccokkal.
De akármelyik plázában vannak nagyobb bizsu boltok.
Esetleg egy divatos táska? Tovább tanul?
Igazából nem a "mai fiatalokból" kellene kiindulni. Elvégre a keresztanyja vagy, valamennyire illene ismerned, hogy ne csak ráhúzz egy sztereotípiát.
Adj neki egy plüssmacit, aminek felvágod a varrását, és belerejted a pénzt.
Vagy ha nem tudod, milyen könyvet szeretne, akkor könyvutalványt.
Ha 20 ezer forintig is elmennél,akkor esetleg ha sportos a lány vidd el mountexbe és vegyél neki ott valamit,aminek örülne.Vagy vidd el vásárolni!Vegyél neki : fölsőt,nadrágot,kabátot,csizmát,tornacipőt - nem egyszerre,hanem amit kinéz magának.Mondjuk 10-13 ezerre,aztán mindenféleképpen kell adnod valami olyat,amit megőriz hosszú éveket át és emléke lesz,hogy tőled kapta:D
Pl!:Egy töltőtoll,toll,nyomosíron,medál.
És a maradék pénzből a végén vidd el mozizni!
Ez egy hosszú nap lesz,kellemes programmal veled!Megjegyzi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!