Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Vegyek...

Most mit csináljak? Vegyek még egy ajándékot neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy anyukám sütőkesztyűt kért karácsonyra tőlem. Meg is vettem, tetszett nagyon eldugtam a szekrény tetejére, ami tökéletes rejtekhely, hiszen minden látható, így fel sem tűnik. Ez egészen addig a pontig bevált, ameddig anya a távollétemben nem rakott fel valamit a szekrényem tetejére és a kesztyű nem esett le :D

Leesett és meglátta, utána kipuhatolta, hogy ott tárolom-e az ajándékokat. Mint kiderült fel is próbálta :D

Akkora meglepetés egyébként sem lett volna, de így már a mintája, színe, mindene kitudódott.

Ti vennétek másik ajándékot, hogy azért meg is lepődjön? :D

Előre is köszi :)

24/N

2012. dec. 8. 14:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem akarok gonosz lenni, de 24 évesen tényleg ez a legnagyobb bajod? Miért nem raktad a szobádba az ajándékot?

Én vennék egyébként neki mást is, hogy legyen meglepetés karácsonykor is.

2012. dec. 8. 14:48
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Vennék még mellé egy doboz bonbont vagy valami más apróságot.
2012. dec. 8. 14:48
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen, jelenleg ez, én is örülök :)

A szobámban volt, írtam. A szekrényem tetején. Nálunk nincs olyan tabu, hogy nem léphetnek be a szobámba, engem nem izgat. Viszont soha nem pakolt még anya a szekrényem tetején, most is csak feldobott valami dobozt, ez meg leesett.

2012. dec. 8. 14:49
 4/17 A kérdező kommentje:

A bonbonon én is gondolkoztam, csak az a gond, hogy karácsonykor tele vagyunk csokival. Tényleg, mindenkitől, mindenhonnan. A hócipőnk is tele van vele.

Gondoltam rá, hogy veszek mellé hasonló asztalterítőt, de nem hiszem, hogy lehet kapni, egyedi mintázatú.

2012. dec. 8. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Anyukád "lepődjön meg" karácsonykor és kész. Vagy ha esetleg szükége van valami jó meleg puha, zoknira, sálra, sapkára, kesztyűre, azt még mellécsaphatsz.
2012. dec. 8. 15:22
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Végy elő egy cipősdobozt, a külsejét szépen borítsd be valami díszes csomagolóval (cellux-al ragaszd meg), az aljába becsomagolva rakd bele a kesztyűt.

Most jön a meglepi: ennek a tetejére tégy egy olyan fehér kartonlapot, mintha az lenne a doboz alja: ide pakolj anyudnak apró ajándékokat, narancs, alma, (földi)mogyoró, szaloncukor, stb. A dobozt zárt le, kösd át szép kis szalaggal, és kész.

Amikor kibontja, persze azzal a tudattal, hogy a kesztyűt találja ott, no az lesz a meglepi, hogy nem azzal találkozik.

Majd ha kutakodik a dobozban tovább, majd rátalál. :)))

2012. dec. 8. 15:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Én is mondtam már neki, hogy igyon egy kávét oszt lepődjön meg :D

A sál jó ötlet, köszönöm :))

Aki pedig a privit írta, annak köszönöm, aranyos :)

2012. dec. 8. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Én vennék neki valami apróságot, hogy meg is lepődjön...:)

Pl. sapka-sál-kesztyű szett, fülbevaló, valami télies otthoni zokni/cipő (ilyenek: [link] kistáska vagy új pénztárca, irattárca, stb... amire szüksége van vagy aminek örülne :)

2012. dec. 8. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Vennék neki. Sütőkesztyűt kap, ha kell, nem kell karácsonyig várni.
2012. dec. 8. 15:53
 10/17 anonim ***** válasza:
51%

Én vennék még neki valamit. Sál, sapka, valami sminkes dolog, bármi, amit szeret.

Vagy ha sütni szeret, akkor muffin-os formák vagy bármi ilyesmi, amiről tudod, hogy szívesen csinálja, esetleg fogyóeszköz.

2012. dec. 8. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!