Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vegyek tesómnak...

Szerintetek vegyek tesómnak ajándékot úgy hogy ő sem szokott nekem venni?

Figyelt kérdés
Soha nem vett nekem ajándékot pedig jól keres..inkább meg sem mondom mennyit..nem nagy ajándékra számítanék tőle,de spha nem kaptam semmit tőle.Akkor én se vegyek igaz?
2012. ápr. 10. 20:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat,mármint szülinapjára ajándékot..
2012. ápr. 10. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
De igen vegyél mindenképpen!Ha nekedlesz amjd eszébe jut és ö is venni fog neked!
2012. ápr. 10. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindíg vettem a tesómnak. Ő soha. Idén még boldog szülinapot is neten keresztül kívánt, mikor előtte találkoztunk is mert otthon voltam. Én idén már tuti nem veszek neki semmit
 4/13 anonim ***** válasza:
49%

Én vennék. Valakinek el kell kezdeni.

Aztán meg hátha elszégyelli magát, és a jövőben majd gondol rád ilyen eseményeken.

5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges,sztem nem sértődik meg.Amit elmondtál, az jön le,hogy nem szereti nagyon ünnepelni, nem tartja fontosnak,az ilyesfajta "ünnepeket".
 6/13 A kérdező kommentje:

ma 20:15

De éppen ez az hogy fontosnak tartja,mivel ha szülinapja van,akkor az össze barátnőjét meghívja,és itt családon belűl is ünnepelteti magát..

2012. ápr. 10. 20:17
 7/13 A kérdező kommentje:
De ő az enyémről valahogy mindig megfeletkezik..nekem mindig eszembe jut,ha nem is veszek neki,de legalább boldog szülinapot kívánon neki..de ő még azt is elfelejti..amióta ő sem otthon lakik anyáméknál,azóta semmi..
2012. ápr. 10. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az ajándékot nem azért vesszük, kedves kérdező, hogy viszonozzák, és nem azért, mert kaptunk korábban. Azért vesszük, mert meg akarunk ajándékozni valakit, örömöt akarunk okozni neki, és nem várunk cserébe semmit. Ha nem így érzel, inkább ne vegyél semmit.
2012. ápr. 10. 20:19
 9/13 A kérdező kommentje:

ma 20:19

edves utolsó!Olvasd el az előző kommentemet...köszi

2012. ápr. 10. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Nem értem, mi a gond. Vagy meg AKAROD ajándékozni, vagy NEM AKAROD. Ez a kérdés, semmi más.
2012. ápr. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!