Nektek nincs hányingeretek az olyanoktól, amikor egy köztudottan meleg ismert fiúról csinálnak csajos riportokat?
Pl egy ismeert sportolóról nyomják sorozatban a riportműsorokat, hogy neki éppen milyen hatalmas barátnője van vagy faggatják, milyen típusú lányok jönnek be neki stb stb.
Nem azt mondom, hogy híresztelni kell a melegségét, de ez az ellentettje is nagyon durva sztem, amikor erőszakosan igyekeznek ráerőltetni a hetero-imaget, és miközben kb mindent tud az ember róla, elég visszataszító, ahogyan hosszasan ecseteli "az ideális csaj"-típust, amit persze többen megírtak neki.
Mi a véleményetek? Sztem ennél sokkal jobb megoldás lenne, ha csak simán csendben maradna, de persze a pletykák ellen meg próbálnak harcolni ... Hát tudja fene, nekem fura.
56: "Ha Magyarországon egy sportolóról kiderülne, hogy meleg, vége lenne a karrierjének. "
igen, ez teljesen így van, most is volt egy ilyen eset, vagyis nem is egy, csak az egyiket sikerült eltussolni még szinte azonnal, hogy ki se jusson a médiába, a másik meg kénytelen volt külföldre menni, mert hiába ilyen meg olyan bajnok, hirtelen az összes egyesület talált valami kifogást, amiért nem tudják bevenni (de azok is ám, akik még hetekkel azelőtt kb könyörögtek neki h menjen át ...). no comment ugye.
Bevallom a frankót: engem se nem idegesítenek se semmi furát nem érzek, felőlem aztán legyen meleg, nekem annyi az össz bajom, amikor nagyon kegyetlenül elkezd aljaskodni annak érdekében, hogy teljesen hülyének állítson be, amikor rájövök, és még úgy négyszemközt meg is mondja nekem, hogy ezt muszáj csinálnia, na aztán nyilvánosan, pl Facebookon már azt látom, h először elhord minden szemétnek, majd letilt.
De tényleg, 56-os! te mit gondolsz, ez miért van? miért írtad amit írtál? esetleg személyesen vagy érintve vagy más tapasztalat vagy csak meglátás?
Ott volt például a megasztáros magas hangú énekes, akiről sütött, hogy meleg. Ismert is volt meleg körökben, és sokan tudták, hogy egy fiúval él.
Amikor az egyik bulvárlap interjút készített vele, akkor mégis arról faggatták, hogy milyen csajok jönnek be neki. Persze el lett kenve, hogy még nem találta meg az igazit.
Akiről nyilvánvaló, hogy meleg, abból miért kell heterót csinálni a médiában?
Én nem egy híres úszóról hallottam,nem szeretném megnevezni,mert nem lenne vmi kedves dolog.
Az ő magánügyük,hogy ezt megosztják-e.
Szerintem nagyon tapintatlan dolog amikor megosztod vkivel,hogy meleg vagy,az illető meg szétkürtöli mindenkinek.Még ha ez csak egy civil ember is.
Az ő dolga,hogy elakarja e mondani vki,nem az én dolgom megosztani másokkal.
Ezekben a tehetségkutatókban is vannak bőven.
Nekem olyan ismerősöm mesélte,aki rendszeresen jár meleg partykra,ahol gyakran megfordulnak ezek a "hírességek".
De nekem is úgy mondja el,hogy bízik bennem,tudja,hogy nem fogom továbbítani.És nem is teszem.
Eleve sajnos az a baj,hogy ezzel tudnak bármit is eladni,legyen az zene,sport,akármi,az embereket az érdekli,hogy kivel szexel,milyen típusú csaj/pasi tetszik neki(mintha neki bármi esélye is lenne a közelébe férkőzni)nem az,amit csinál.De a profit szempontjából az lényegtelen,hogy mivel érték el,lényeg a nézettség,sajnos ez van:)
62-es:
nekem is ez volt a kérdésem ...
Az a megasztáros XY meg kérlek szépen az egyik válogatott focistánkkal élt együtt :) aki persze a bulvárlapok szerint kibaaaaaaaaa nagy nőcsábász. Aztán meg még nekem is bemutatta a srácot, majdnem én is eldobtam magam, bár azért volt egy ilyen megérzésem.
Nem tök mindegy?
Úgy sem kerülsz a közelébe.
Ezek a sportolók,hírességek nagyon válogatósak,és azt hiszik úgy használhatnak téged,ahogy akarnak.
Ebben se légy biztos!
Ahogy írtam is, elég sok igen ismert emberke PONT a létező legismeretlenebbel keresi a kapcsolatot és PONT azért, mert abból nem lesz botrány, na meg íme itt a te példád is, ahogy írtad, ha lenne is, azt el lehet kenni "álhír, kacsa" címen, pontosan azzal az indokkal, hogy "úgyse áll le ismeretlennel" ... na meg hogy "ott a bnője", és még be is nyomnak egy montázsolt képet az "álompárról", szal ne aggódj, megvan erre a bagázs, aki elsimítja az ilyen jellegű cirkuszokat :)
Na meg a másik, hogy a "saját köreiben" nem igazán meri ám kiadni magát egy ilyen srác! Ott természetesen eljátssza a nagy ártatlant, nyomja a csajos storykat az öltözőben stb, aztán hogy utána NÉVTELENÜL mi van, az egy másik kérdés.
Neveket meg ne kérjetek már, ne viccelj, gondolhatod, hogy hiába is tudok (vagy tudni vélnék) erről-arról, most őszintén, mekkora gané lennék már, ha bárkit kiadnék a "népnek"??? Ááá kizárt, ne haragudj!
Természetesen én is megtiszteltetésnek veszem, hogy XY nekem el meri mondani, bízik bennem, talán akár egyedüliként is, és tegyük fel, bármekkora homofób is lennék, akkor se lépném meg azt a g... dolgot, hogy kiteregetem az ügyeit.
Egyébként ez csapaton belül is működik ám elég jól! Azaz hiába utálják egymást és amúgy szóba se állnak egymással, természetesen "kifelé" nagy az összetartás, és teljesen kizárt, hogy egyetlen "negatívumot" is kiadjanak külsősnek, sőt, belsősnek se igazán. Ezt amolyan tabuként mindenki benyeli magának és kussolnak, de nagyon! Ha meg tényleg nagy névről van szó, akkor nem is merné senki kinyitni a száját, ne vicceljetek már, van fogalmatok arról, milyen hierarchia és tisztelet van a sportban? pl egy olimpiai bajnok srácot még megszólítani se mer sok esetben a saját egyesületi társa se, nemhogy ilyeneket pletykálni (akkor se, ha biztosra tudja!!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!