Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek nincs hányingeretek az...

Nektek nincs hányingeretek az olyanoktól, amikor egy köztudottan meleg ismert fiúról csinálnak csajos riportokat?

Figyelt kérdés

Pl egy ismeert sportolóról nyomják sorozatban a riportműsorokat, hogy neki éppen milyen hatalmas barátnője van vagy faggatják, milyen típusú lányok jönnek be neki stb stb.

Nem azt mondom, hogy híresztelni kell a melegségét, de ez az ellentettje is nagyon durva sztem, amikor erőszakosan igyekeznek ráerőltetni a hetero-imaget, és miközben kb mindent tud az ember róla, elég visszataszító, ahogyan hosszasan ecseteli "az ideális csaj"-típust, amit persze többen megírtak neki.

Mi a véleményetek? Sztem ennél sokkal jobb megoldás lenne, ha csak simán csendben maradna, de persze a pletykák ellen meg próbálnak harcolni ... Hát tudja fene, nekem fura.

2012. dec. 7. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

a melegek óvatosak és nem fogják propagálni ...

jaj nekem, anyám :(

és még csodálkoztok akkor ? :-(

A hetero Olimpiát tán nem tették közzé? Ott miért nem óvatoskodtak? Látjátok, pont itt van a baj veletek! Óvatoskodtok meg titkolóztok, ugyanakkor ki vagytok akadva, hogy nem vesznek egyenrangúként titeket. De most tényleg csodálkoztok ezen? Hát te magad láthatod, te magad mondod is az okokat ... Hihetetlen na.

Érted, én valami olyasmire gondoltam, hogy hol van egy rajtlista úszásból, meg hol a vízilabda-csapat névsora és stb stb, eredmények persze ...

Most akkor tehát elvileg valami valahol volt, csak minden szupertitkos? Vagy mi??

2012. dec. 9. 19:47
 42/70 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik kedves kérdező, hogy a kurucz.info a szervezők teljes névsporát nyílvánosságra hozta, a jobbik szimpatizánsok kimentek az uszodához, sportcsarnokokhoz balhézni, 3 vagy 4 szervező pofont is kapott. Ezért ne csodálkozz, ha nem látsz rajtlistát. Nálunk a homofób tv nem közvetítette, a kölnit igen a német rtl.
2012. dec. 9. 20:48
 43/70 A kérdező kommentje:

jó de engem nem izgat a szervezők névsora, én a sportolókra lennék kíváncsi, mivel magam is sportoló vagyok ...

de mi a tökömért Írta a kuruc.info azt? mondjuk még életemben se olvastam azt a lapot, de akkor se értem. és ha már a szervezők névsorát kinyomozták, akkor pont a versenyzők a titkosak? meg az eredmények?

jaj nekem :(

úszásból pl kik voltak ott?

hát vaze én erről teljesen lemaradtam ... Gyurtáék meg szal akik jobbak ott voltak? bár nem mondták ... na de holnap megkérdezem, megállj csak! azért ez disznóság ...

2012. dec. 9. 21:01
 44/70 A kérdező kommentje:

és mi a tökömért mentek ki a jobbikosok oda? szurkolni vagy mi?

na de akkor legalább ők értesültek ... más meg nem !!!

2012. dec. 9. 21:03
 45/70 anonim ***** válasza:
Nem Gyurtáék biztos nem voltak ott mert amatőr sportverseny. A kölnin se indult Matthew Mitcham (műugrás) csak ott volt támogatólag. Azért az eredmények messze elmaradtak a profi úszókétól, tehát az úszásban nem volt olyan idő eredmény mint a nagyoknál. Azt nem tudom, melyik ország úszóválogatottja nyert, de sztem nem a magyaré, mert az felkészülési körülmények is gyatrák voltak. Szerinted melyik magyarországi uszoda ad bérbe meleg sportegyesületnek pályát?
2012. dec. 9. 21:57
 46/70 A kérdező kommentje:

na de van meleg SE ?

hát amúgy ott a BVSC, a Komjádi , a Hajós ... kb ezek amik nagyobbak

de miért? nem adták bérbe? hát akkor hol volt az úszóverseny? hát miért nem szóltatok? ja meg ott van a békásmegyeri is ami csak SE-knek adja ki, magánoknak nem.

2012. dec. 9. 22:05
 47/70 A kérdező kommentje:
de amúgy tényleg nem voltak a Gyurtáék, de más nagyobbak se, hát végigkérdeztem már kb 100 embert :(
2012. dec. 9. 22:06
 48/70 anonim ***** válasza:

Pontosan 22 nyíltan meleg sportoló indult Londonban. Pekingben még csak 10-en voltak. Minden országból összesen.

Közel 11 ezer sportoló volt az olimpián.

2012. dec. 9. 23:24
 49/70 anonim ***** válasza:
A 22 sportolónak a nagy része leszbikus. kb 3-4 meleg férfi indult.
2012. dec. 9. 23:26
 50/70 anonim ***** válasza:
Most olvastam, hogy a 22-ből 10-en lettek érmesek (7 arany, 1 ezüst, 2 bronz). Nem semmi arány.
2012. dec. 9. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!