Nektek nincs hányingeretek az olyanoktól, amikor egy köztudottan meleg ismert fiúról csinálnak csajos riportokat?
Pl egy ismeert sportolóról nyomják sorozatban a riportműsorokat, hogy neki éppen milyen hatalmas barátnője van vagy faggatják, milyen típusú lányok jönnek be neki stb stb.
Nem azt mondom, hogy híresztelni kell a melegségét, de ez az ellentettje is nagyon durva sztem, amikor erőszakosan igyekeznek ráerőltetni a hetero-imaget, és miközben kb mindent tud az ember róla, elég visszataszító, ahogyan hosszasan ecseteli "az ideális csaj"-típust, amit persze többen megírtak neki.
Mi a véleményetek? Sztem ennél sokkal jobb megoldás lenne, ha csak simán csendben maradna, de persze a pletykák ellen meg próbálnak harcolni ... Hát tudja fene, nekem fura.
20: ok, ebben igazad van, annyira nem köztudott, valójában nem is tudom, hogy nevezzem. Fű alatt ismert tény, de talán senki se meri megkockáztatni még a gondolatot se.
21: Mit értesz konkrétan heteronormativitás alatt és homofób-hiszti alatt? Érdekelne!
Egyre szélsőségesebb méreteket ölt egyébként?
Én meg azt látom a mai fiataloknál, hogy igen "rugalmasak", és nem is kevés olyan fiúról tudok, aki hetero létére tart fenn kapcsolatot fiúkkal (persze ezek szigorúan csakis alkalmi szex-kalandok, és aztán életének 99%-ában ott a bnője).
Ezért van külön meleg olimpia.
A valódi nagy olimpiára csak a heterok mehetnek. Persze van néhány kivétel, de nagyon ritka.
Ha meleg sportoló lennék a legnagyobb meccs előtt egy nappal lépnék le.
óó dehogy!
ne aggódj, volt nem egy meleg srác a rendes Olimpián, csak hát aki már válogatott-szinten van, azoknak a háttérszemélyzet gondoskodik a megfelelő imageról ....
ez van, ilyen világban élünk. Meleg élsportoló NINCS. Legalábbis a népnek. Aztán a valóság más.
De amúgy mi az a meleg olimpia? kik voltak ott és hol mi ?
Hát én se a sportolók,se az énekesek magán,illetve szexuális életén nem szoktam gondolkodni,szintén az teljesítményük miatt értékelem őket....a többihez meg nincs közöm.
Amúgy kérdező,te fel mered vállalni,hogy meleg/biszex vagy?
Számomra ez egyértelmű.
Különben nem érintene ilyen "mélyen" a dolog.
mélyen érint mert nagyon jó barátom
de nem vagyok az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!