Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek nincs hányingeretek az...

Nektek nincs hányingeretek az olyanoktól, amikor egy köztudottan meleg ismert fiúról csinálnak csajos riportokat?

Figyelt kérdés

Pl egy ismeert sportolóról nyomják sorozatban a riportműsorokat, hogy neki éppen milyen hatalmas barátnője van vagy faggatják, milyen típusú lányok jönnek be neki stb stb.

Nem azt mondom, hogy híresztelni kell a melegségét, de ez az ellentettje is nagyon durva sztem, amikor erőszakosan igyekeznek ráerőltetni a hetero-imaget, és miközben kb mindent tud az ember róla, elég visszataszító, ahogyan hosszasan ecseteli "az ideális csaj"-típust, amit persze többen megírtak neki.

Mi a véleményetek? Sztem ennél sokkal jobb megoldás lenne, ha csak simán csendben maradna, de persze a pletykák ellen meg próbálnak harcolni ... Hát tudja fene, nekem fura.

2012. dec. 7. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
Igazából a heteronormativitás egyre szélsőségesebb méreteket ölt. Heteronormativitás mindig is létezett és valamilyen szinten létezik az elfogadó országokban is, itt a mértékkel van a baj. De sajnos amíg a homofób hisztit gerjesztik erre a heterók még szélsőségesebb heteronormativitással válaszolnak és kénytelenek a melegek alkalmazkodni, undorító az egész.
2012. dec. 8. 18:02
 22/70 A kérdező kommentje:

20: ok, ebben igazad van, annyira nem köztudott, valójában nem is tudom, hogy nevezzem. Fű alatt ismert tény, de talán senki se meri megkockáztatni még a gondolatot se.

21: Mit értesz konkrétan heteronormativitás alatt és homofób-hiszti alatt? Érdekelne!

2012. dec. 8. 19:57
 23/70 A kérdező kommentje:

Egyre szélsőségesebb méreteket ölt egyébként?

Én meg azt látom a mai fiataloknál, hogy igen "rugalmasak", és nem is kevés olyan fiúról tudok, aki hetero létére tart fenn kapcsolatot fiúkkal (persze ezek szigorúan csakis alkalmi szex-kalandok, és aztán életének 99%-ában ott a bnője).

2012. dec. 8. 19:59
 24/70 anonim ***** válasza:
0%

Ezért van külön meleg olimpia.

A valódi nagy olimpiára csak a heterok mehetnek. Persze van néhány kivétel, de nagyon ritka.

Ha meleg sportoló lennék a legnagyobb meccs előtt egy nappal lépnék le.

2012. dec. 8. 21:22
 25/70 anonim ***** válasza:

"A valódi nagy olimpiára csak a heterok mehetnek." Khmmm egy név Matthew Mitcham

[link]

2012. dec. 8. 21:25
 26/70 A kérdező kommentje:

óó dehogy!

ne aggódj, volt nem egy meleg srác a rendes Olimpián, csak hát aki már válogatott-szinten van, azoknak a háttérszemélyzet gondoskodik a megfelelő imageról ....

ez van, ilyen világban élünk. Meleg élsportoló NINCS. Legalábbis a népnek. Aztán a valóság más.

De amúgy mi az a meleg olimpia? kik voltak ott és hol mi ?

2012. dec. 8. 21:26
 27/70 anonim ***** válasza:

Hát én se a sportolók,se az énekesek magán,illetve szexuális életén nem szoktam gondolkodni,szintén az teljesítményük miatt értékelem őket....a többihez meg nincs közöm.

Amúgy kérdező,te fel mered vállalni,hogy meleg/biszex vagy?

Számomra ez egyértelmű.

Különben nem érintene ilyen "mélyen" a dolog.

2012. dec. 8. 22:32
 28/70 A kérdező kommentje:

mélyen érint mert nagyon jó barátom

de nem vagyok az!

2012. dec. 8. 23:24
 29/70 A kérdező kommentje:
na meg azért ez nem csak szexuális élet ... ez azért annál több
2012. dec. 8. 23:24
 30/70 anonim ***** válasza:
Az elgondolkodtató, hogy idén csak kb. 24 nyíltan meleg sportoló indult az olimpián, viszont jó részük arannyal tért haza. Nem kicsit megdöbbentő az arány.
2012. dec. 9. 12:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!