Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A londoniak befogadóak a...

A londoniak befogadóak a külföldiekkel?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
miért Londonba vannak angolok is???:):)
2010. júl. 30. 19:18
 12/13 anonim válasza:

Szerintem is befogadóak. Én most készülök kimenni dolgozni. :)

Ha itthoni diplomád van, azt honosíttatnod kell, ha olyan területen akarsz dolgozni, h kell.

2011. aug. 23. 21:35
 13/13 anonim válasza:

Úristen, mi az, hogy Londonban vannak angolok is? Látom már megint mindenki a legszegényebb részeken él, csak az lehet ilyen véleménnyel, hogy nem látott angolt!

Ahol én lakom alig van bevándorló, rengeteg az angol, nap mint nap angolt hallok a buszon is. 4 éve élek itt és imádom Londont. Az a baj, hogy sok magyar sajnálja a pénzt és elmegy a legolcsóbb helyre lakni, dehát akkor nem kell csodálkozni. Rengeteg angol környék van Londonban és nem olyan sokkal drágább a lakhatás, mint máshol. Nekem sok angol ismerősöm is van és semmi bajuk azzal, hogy külföldi vagyok.

Az, hogy van akit románnak meg lengyelnek néznek, csak az öltözködésének köszönheti. Talán egy kicsit angolosodni kellene, ha már itt él. Iszonyat, hogy meglátszik az ember ruházatán, hogy magyar lengyel vagy román, messziről kitűnik, de ezen lehet változtatni, csak akarni kell. Rólam meg nem mondaná senki, hogy nem angol vagyok, amíg meg nem szólalok, mert nyilván az akcentust egy igazi angol mindig felismeri, hiába vagy perfekt angolból.

2012. márc. 13. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!