Az USA-ban élő indiánok mennyire "barátkozósak" a külföldiekkel?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek az indián pasik, lenne esélyem összejönni eggyel?2010. ápr. 1. 20:56
1/11 anonim válasza:
Minden férfi megdugja a jó nőket.
2/11 A kérdező kommentje:
de nekem nem csak dugásra kellenek...
2010. ápr. 1. 21:05
3/11 anonim válasza:
Erdekes kerdest tettel fel! Szerintem minden ember mas. Meg manapsag is vannak rezervatumok, es sok ember elszigetelten el, de vannak olyanok is, akik asszimilalodtak, keveredtek mas neppekkel, igy roluk elsore talan meg sem tudnad mondani, hogy indianok. Esetleg neten vedd fel a kapcsolatot emberekkel. Biztos, van valamilyen oldaluk. Nekem van pl. egy aboriginal baratom Ausztraliaban. Szoval nem mindenki zarkozik el...
4/11 anonim válasza:
Amúgy de jól megy a sorod, hogy ilyen hobbit engedhetsz meg magadnak. Eldöntöd h neked most egy indián faszi kell és kész...
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A felettem lévőnek meg: te nem döntöd el, hogy milyen nőt/férfit akarsz?
2010. ápr. 2. 09:49
6/11 A kérdező kommentje:
Még arra lennék kíváncsi, hogy USA melyik részén él a legtöbb, akik már asszimilálódtak?
2010. ápr. 2. 10:15
7/11 anonim válasza:
Mondjuk az ilyen génkészletért nem kár, ha kivándorol... legalább nem örökíted tovább.
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy de jól megy a sorod, hogy ennyire ráérsz ide írkálni...
2010. ápr. 4. 17:57
9/11 anonim válasza:
Sajnos nincs lábam, a kezemet is ellőtték a háborúban, a TV-m ellopták, szóval nem maradt más, csak a gép. :(
10/11 A kérdező kommentje:
Te szegény... és akkor a nyelveddel gépelsz?
2010. ápr. 5. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!