Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A londoniak befogadóak a...

A londoniak befogadóak a külföldiekkel?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Nézz körül Londonban...tele van bevándorlókkal és az átlag emberek bafogadják őket mintha angolok lennének....

csak ha ki akarsz menni pizzafutár ne legyél...azokat nagyon lenézik úgy hallottam

2009. aug. 19. 16:59
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Elfogadnak de megvan a véleményük mindenkiről ! Ha nemtudsz angolul és magyar vagy Románnak néznek. A magyarokat lerománozzák.
2009. aug. 19. 17:05
 3/13 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy ha valakinek itthon van diplomája akkor azt ott is elfogadják, és el tudok helyezkedni?

2009. aug. 19. 17:05
 4/13 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel h románnak néznek...
2009. aug. 19. 17:08
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Én meg sértésnek venném!... :-[
2009. aug. 19. 17:21
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Az angolokban alapból van ellenszenv más népekkel szemben.. főleg most a válság miatt is a bevándorlókat szidják. Lehet, hogy azt mutatják, hogy befogadnak, de szerintem bennük van az, hogy te nem vagy angol. Nekik ez épp olyan fontos, mit a franciáknak a francia tudatuk. Szerintem Kanadán, az USA-n és Ausztriálián kívül nem nagyon van olyan ország, ahol teljesen befogadnának.
2009. aug. 19. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Csak gondolj bele. Az angolok mindig is hideg vérűek voltak és fensőbbségesnek érezték magukat.
2009. aug. 20. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Hat ha arra erted, hogy lesz@rjak-e hogy honnan jossz, mert nem tunik fel nekik a nagy rohanasban? Akkor IGEN.

Ha meg arra erted, hogy magukban elkivannak a halalba, hogy eggyel tobb "balkani" jott dolgozni toluk elveve a munkat?Akkor NEM.

Dontsd el :)

2009. aug. 22. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szterintem ez hülyeség amit az elöttem szólók írtak.. Amikor én voltam Londonban egy hónapot mindenki barátságos volt velem, pedig gondolom hallatszott hogy nem angol vagyok. Egy eladó még meg is kérdezte honnan jöttem, meddig maradok stb. És tényleg nagyon sok a bevándorló, nagyon színes az egész ország, nagyon más mint magyarország. A metrón ültem és az afrikaitól kezdve a török turbánoson át a kínaiig mindenféle ember volt. Szóval ha annyira utálnák a bevándorlókat nemhiszem h annyian mennének oda..
2010. febr. 13. 15:18
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Imádom amikor olyan emberek kezdenek el okoskodni, akinek fogalma sincs az egészről.

Londonban élek lassan egy éve és igazi angolokat még nem igazán láttam, pedig elég sok környéken megfordultam már.

Akikkel találkoztam azok pedig kedvesek és segítőkészek voltak.

De a lengyelek viszont utálják a magyarokat. És belőlük van szép számmal. Nem érdekli, hogy milyen vagy, tudja, hogy magyar vagy és ez épp elég az utálathoz.

2010. jún. 28. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!