Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem értem az embereket! Mért...

Nem értem az embereket! Mért kérdezik folyton mennyi hitelt vettünk fel?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok van férjem két pici gyermekem vettünk egy szép nagy házat árverésen jó vétel volt 50%-ért vettük, a két pici kettő, és három éves gyermekeink nevére! A ház teljesen tehermentes, nincs hitelünk! De az emberek mindig megkérdezik mennyi hitelbe ugrottunk bele, hogy megtudjuk venni?! Most már kezd fárasztó lenni, ha meg mondom nincs rajt hitel, néznek bangán!
2012. dec. 3. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Azért kérdezik, mert az emberek meg vannak győzödve, arról, hogy aki hitel nélkül vett bármit, az csak csaló vagy bűnöző lehet!
2012. dec. 3. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
mert hogy ez nagyjából így is van:D vagy a lottó.
2012. dec. 3. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Sosem fogom megérteni, miért kell ilyen magánügyekbe belekérdezni.

Ha szigorúan a logikát nézzük: te csak gyes-t kapsz, tehát lényegében 1 fizetésből éltek 4en. Valóban elég hihetetlen hogy pár év alatt sikerült annyit spórolnotok, hogy megvegyetek egy házat. Az meg nyilván nincs ráírva hogy árverésen vettétek.

Én nem szoktam az ilyen jellegű kérdésekre válaszolni. Ha valaki nagyon erősködik, akkor megkérdezem hogy innentől szándékozik-e helyettünk fizetni a részleteket, mert akkor adok felvilágosítást :-)

2012. dec. 3. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Hülye magyar szokás ez... egyszerűen nem kell válaszolni rá és kész. Semmi köze nincs hozzá, hogyan és miből vettétek meg, ráadásul amilyen irigyek errefelé az emberek, ha kiderül, hogy nincs hiteletek, még ti lesztek a rosszak.
2012. dec. 3. 13:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Volt már egy házunk kicsi volt, igazán nagyon rossz állapotban volt mikor vettük, de szépen lassan megcsináltuk felújítottuk, lakhatóvá tettük, egész szép lett, majd mikor jött a második babó már tényleg kicsi lett így meghirdettük, és 6 hónapra rá eladtuk, és az ára fedezte ennek a háznak az árának a 95%-át, a többi pedig félre volt rakva. Nem vettünk fel hitelt sosem akartunk, inkább egy szerény kis házban laktunk amit szépen lassan megcsináltunk,rengeteg munka volt vele.
2012. dec. 3. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Miért kellene gyest kapnia és nem gyedet?

23 évesen két gyerekkel én max gyedet kaptam volna pl,mert 18 éves koromtól jó pénzért dolgozom,és 1 év elég hozzá.

Egyébként mert irigyek,jól esik nekik azt hallani hogy másnak is rossz a helyzete,leetne sopánkodni hogy a semmire vettetek házat és szültél 2 gyereket.

2012. dec. 3. 13:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Dolgozom én is férjem is+ a családi pótlék.
2012. dec. 3. 13:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Most őszintén te mit kérdeznél fordított helyzetben. Talán, hogy milyen szagút fingik a férje? Nem értem a problémádat.
2012. dec. 3. 13:45
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
jól van, látom sokan magukraismertek a válaszomban:DD 2-es voltam.
2012. dec. 3. 13:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezik mert mert irigy bunkók.
2012. dec. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!