Van itt olyan, aki egy munkahelyen dolgozik a párjával, vagy ismer ilyen embereket?
Sziasztok! Leírnátok a tapasztalatokat az ilyen kpcsolatokról? Iazából arra lennék leginkább kíváncsi, hogy vannak-e egyáltalán ilyen párok? Tartós kapcsolatnak mondhatóak? Nem "sok" egy idő után a párod? (ezt úgy értem, hogy én nem bírnék éjjel-nappal a párommal lenni, mert néha szükségem van rá, hogy békénhagyjon mindenki) A többi ott dogozó mennyire látja a ti kapcsolatotokat? mennyire tartjátok ott a testi kontaktust?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi együütt,egy irodában dolgozunk,munkakörünk is hasonló,sok projektünk van együtt.
Itt ül 3-4 méterre tőlem.
Reggel együtt jövünk,délután együtt mgyünk,leginkább 24 órában együtt vagyunk.
Gyárkapuban elengedjük egymás kezét belele,kifele megfogjuk,benn nincs magánélet,nincs puszi,semmi,bár nehéz megállni (1-1 lopott csók azért van mikor senki sem látja)
De van csapatépités,ott természetesen párként viselkedünk,együtt alszunk,stb,akkor is ha munkatársakkal vagyunk együtt,de mégsem cégen belül.
Nem zavar senkit,sőt,jó csapat vagyunk, a főnök szeret kettőnkre bizni dolgokat,tudja hogy kiegészitjük egymást,megoldjuk.
És ugye nálunk nincs az hogy "otthon vár a férjem,sietnem kell",hisz ott van velem,én is vele,nem gond a hajnalig tartó karácsonyi party,túlóra,stb.
És megértjük egymás melóját, (de utáltam hogy kinaiuk is beszélhettem más foglalkozású expasikhoz,ugyse értett semmit).
25/N
Mi is egy munkahelyen dolgozunk, a férjem ráadásul csoportvezető, szokott parancsolgatni is :)
De jól tudjuk ezt kezelni, soha nem volt még ebből semmi problémánk. A munkahelyen kollégák vagyunk, semmi több, nincs puszi, nincs kézfogás. Otthon bepótoljuk.
Nem "sok" a párom, mert ott nem is egymással foglalkozunk, nincs időnk arra, hogy egymással édelegjünk, ha érted, mire gondolok. Mindenki teszi a maga dolgát, ha úgy vagyunk beosztva, hogy egyszerre végzünk, akkor megvárjuk egymást a kapuban és együtt megyünk haza.
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint mindenkinek pozitív tapasztalatai vannak ilyen téren. Sok boldogságot a jövőben is a pároknak!
Még annyit leírnátok, hogy hány évesen kerültetek egymás közelébe a munkahelyen, illetve hány éve vagytok együtt?
Mi dolgoztunk egy helyen a párommal, nagyon jó volt. Ténylegesen egy helyen nem lett volna jó, mert volt olyan 1-2 napig és rossz volt. Párom nagyon stresszes a munkahelyen és hajlamos máson levezetni. Pl. én ülőmunkán voltam, nem volt sok dolgom, ő meg mögöttem állva dolgozott. Nem bírta elviselni, dühöngött. Jobb volt, mikor nem voltam szem előtt, szerencsére csak helyettesíteni mentem oda.
Egyébként a társasága nem zavart volna, csak ez; itthon napokig elvagyunk nonstop, nem unom őt, ő sem engem.
Volt ott egy fiatal, huszonéves pár, 6 éven át egymás mellett dolgoztak, egy szomszéd asztalnál (gyári munka). És mellette együtt is éltek. Hát a lány panaszolta, hogy betett a kapcsolatuknak, mert nem tudtak már miről beszélgetni. Örült, mikor külön munkaterületre kerültek. Úgy tudom, azóta szét is mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!