Van itt olyan, aki egy munkahelyen dolgozik a párjával, vagy ismer ilyen embereket?
Sziasztok! Leírnátok a tapasztalatokat az ilyen kpcsolatokról? Iazából arra lennék leginkább kíváncsi, hogy vannak-e egyáltalán ilyen párok? Tartós kapcsolatnak mondhatóak? Nem "sok" egy idő után a párod? (ezt úgy értem, hogy én nem bírnék éjjel-nappal a párommal lenni, mert néha szükségem van rá, hogy békénhagyjon mindenki) A többi ott dogozó mennyire látja a ti kapcsolatotokat? mennyire tartjátok ott a testi kontaktust?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi is egy helyen dolgozunk, kb 5 méterre egymástól, de nem 1 csapatban, tehát nem vagyunk közvetlen kollégák.
Bent mi sem igazán nyaljuk-faljuk egymást, puszi, kis ölelés szokott lenni, de nem a többiek orra előtt.
Mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, senki nem említette eddig, hogy zavarná.
Én szeretem, hogy napközben itt vagyunk egymásnak, együtt ebédelünk, ha kevés a meló, kimegyünk teázni, beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!