Cigányokkal való keveredés véleményed?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem rasszizmusból írtam a kérdést , csak én is belemerültem ennek kutatásába . Sok helyen látom / olvasom / hallom / tapasztalom , hogy nem a bőrszín számít , hanem az ember . Ezzel egyetértek , de alaposan beleástam magam a megfigyelésekbe , és rengeteg vegyes házasságot és kapcsolatot kifigyeltem a két év alatt , mióta ezzel foglalkoztam . Eset 1 : roma férfi - magyar nő . A férfival nincs gond , nem az a szemtől szembe szemétkedős típus , de ismerem és nagyon sz*rkeverő kényes ember , a barátnője csak roma nőkkel " lóg " , a beszéde tipikus cigány szleng : devla , rákegye őt meg , hajjonmeg , közben olyan fehér mint a hó . Többi eset : a férfi cigány , a nő magyar . A nő most 36 éves , 16 éves korától együtt él a 10 évvel idősebb cigány férjével . Öt félvér gyerek van . A férfi lenézi a " paraszt menyecskét " . Mos , főz , takarít , fát vág , autót mos , parancsra szexel , és minden ház körüli munkát ő végez el , a férfi semmit nem csinál . Ordít vele , piszkálja , parancsolgat neki , durván beszél vele , k*rvázza őt és a gyerekeket is . A gyerekek szintén nagyon csúnyán beszélnek vele . A másik eset : a nő cigány , a férfi magyar . A magyar férfi egy bukott vállalkozó , akit otthagyott a felesége . Gyereke nincs . Összeállt egy hat gyerekes cigány nővel . A férfi most egy gyárban dolgozik , és az összes fizetését kötelessége hazaadni a roma élettársának és annak a gyerekeinek . A gyerekeknek és a nőnek a szavára állandóan ugrálnia kell , hol a boltba megy 50 péksüteményért , hol több karton kóláért . A nő ordít mindenért vele és piszkálja , a pasi pedig csicskáskodik . Egyszer ott akarta hagyni a nőt , erre a nő fiútestvérei ( 4 van + azok családtagjai ) istenesen ellátták a baját , azóta megszólalni sem mer ( és nem is engedik neki ) . Harmadik eset : férfi cigány , a nő magyar . Gyerekek száma : 2 . A férfi egy gazdag cigány vállalkozó . A nőt sehová nem engedi el maga nélkül , mindig otthon van bezárva és vezeti a háztartást . Rendszeresen megüti a férfi , és úgy bánik vele , mint egy pórázon lévő kutyával . Negyedik eset : a haverom nagybátyja tűzoltó volt , aztán össze jött egy roma nővel . Alkoholista lett , nem járt melózni , le is szerelték és most segélyen van meg alkalmi munkákból él , amit mind elvesz tőle a family , és úgy néz ki mint az élőhalott . A nőnek csinált három bűnronda gyereket , akik olyan buták mint a tök , és állandóan hívják be apucit az iskolába , hogy a gyerekek erőszakosak , vagy ellopta az osztálytársa tolltartóját , stb . Hatodik eset : egyik ismerösöm unokatesoja elvett egy roma nőt. A nőnek volt egy gyereke, aztán ikrek születtek. A nő nem csinál semmit, a "nagylányról" sosem tudni merre jár, pedig csak 16 éves, a kicsik 9 évesek, az apukájukkal közlik, hogy "rohadj meg", csak azért, mert nem viszi el őket a Mekibe, meg hasonló helyekre. Ő nem lép, mert a végletekig becsületes meg hasonlók, a felesége meg a gyerekei meg szívják a vérét. TAPASZTALATAIM SZERINT A MAGYAR FELEK KIVÉTEL NÉLKÜL ELZÜLLÖTTEK , ELCIGÁNYOSODTAK , TEHÁT BEDARÁLJA AZ EGYIK KULTÚRA A MÁSIKAT , ÉS A FEHÉR KULTÚRA SOSEM GYŐZÖTT . Mint írtam , nem provokáció a kérdés , csak az ismereteim szeretném bővíteni . Nekem is vannak jó roma ismerőseim , de tudom hogy más emberek vagyunk , ezért sem kötném az életem össze romával . Van kivétel mint mindenhol , annak mély tiszteletem !2012. nov. 27. 20:40
31/32 anonim válasza:
Anyám is ilyen kevert..félig magyar félig cigány..de szerintem nincs is olyan ember e hazában aki ne lenne kevert származású..történelmünket megnézve..
32/32 anonim válasza:
6-os!
Persze, hogy van ritka kivétel!
De a többség mentalitása nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!