Szerintetek miért bántanak az osztálytársaim?
16/L
Az álltalánosban is mindig piszkáltak hogy milyen ronda vagyok meg minden, hogy nagyon ostoba vagok. Azt hittem megváltozik minden ha új közösségbe megyek. Most 10-es vagyok. Amikor még 9-es voltam és amikor az első hetekben voltunk még akkor azok az osztálytársaim barátkoztak velem akik nagyon valakinek képzelik magukat, buták meg ilyenek, persze akkor ég nem voltak velem ilyenek. Akkor még ronda, egy kicsit duci, fogszabályzós, szemüveges lány voltam. Aztán lefogytam meg minden ilyesmi. Már nem voltak velem olyan jóban, piszkálnak most is. Ha mellém kell ülniük akkor szenvednek hogy én mellém kell ülniük, tesin is elbújnak hogy ne kelljen velem együtt dolgozniuk, kiröhögnek egyfojtában, bele szólnak hogy öltözködjek, hogy nézek ki, akik voltak a barátaim azok egy-ketten cserben hagytak. Úgy kezelnek mitha egy leprás lennék. A fiúk is így kezelnek. Pedig ténlyeg nem vagyok csúnya. Modellnek is beválasztottak, az arcom miatt meg az alakom miatt is. 2 éven belül kb.15 írtak nekem hogy járni akarnak velem. De nem mertem semelyikkkel sem járni, mert félek, hogy átverek engem, nem szeretnék égni. Ezt köszönhetem az osztálytársaimnak. Állandóan lealáznak engem. Régen barátkozós, egy kicsit nagy szájú , de kicsit sem bunkó voltam, most már alig szólalok meg. Más suliba meg nem mehetek át. Szerintetek miért csináljék ezt velem?
A szüleim szerint nagyon féltékenyek rám.
lehet, h féltékenyek, írigyek, mert sokat változtál pozitív irányban. igazából, szerintem miattuk változtál, azért, hogy befogadjonak.
próbálj meg barátkozni másokkal is, az osztályon kívül.
ne az osztálytársaid és a véleményük, a viselkedésük legyen legfontosabb számodra. próbálj nem foglakozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!