Miért bántanak az osztálytársaim?
16/L
Az osztálytársaim az álltalánosban és a itt a középiskolában is piszkálnak állandóan. Nemtudom, hogy miért? Gúnyneveket adnak, kiabálnak velem, sértegetnek, megaláznak. És nem csak az hanem úgy érzem hogy valami miatt undorodnak tőlem. Minden nap tiszta ruhában megyek, nem vagyok bűdös, egy nap 3 mosok fogat, 2 fürdők, 3 naponta mosok hajat, nem vagyok hülye se. De mégis valami nem tetszik rajtam. Azért kötözködnek velem, ha nemtudok valamit és azt őksem tudják nekik az tiszta természetes. Fb már nem rakok ki képeket sem, semmit félek, hogy valami buta szövegeket szólnak hozzá. Nem vagyok szép, de csúnya se és vannnak olyan lányok akik nálam ezerszer csúnyábbak nálam és úgy csinálnak mintha gyönyörűek lennének. Vékony vagyok ezért sokszor felveszek cicanadrágot engem azért kiröhögnek mert azt hordok, a dagadton is cicanaci van és rajta meg feszül a valagán meg a combjain. Aztán még ő osztja nekem az észt. Mindenért beszólnak mért van rajtam műköröm, amikor az ő ujjain meg 3 akkorák vannak. A szüleim szerint féltékenységből csinálják. meg azt vágják néha a pofámba hogy nekem még nem volt barátom, nekik már 10 is volt. Akartak velem járni de még úgy éreztem nem állok készen rá. Meg nekem ők csa barátok voltak. A fiúk meg az évelején még jókat beszélgettek velem és mostanában ha tesin velem kell párba állniuk arról beszélnek hogy velem ugyan nem, meg elbujnak. Ez nagyon rosszul esik. Ők szóba állnak egy csúnya, dagadt lánnyal őket istenítik és engem meg lenéznek. Nem akarok húúúúúúú de népszerű kis pi*csa
nagyképű leány lenni, csak szeretném ha nekem is lennének barátaim. Alapvetően elég kedves, jószívű vagyok, segítek is ha kell bármelyik osztálytársamnak akkor is ha nem érdemli meg. Ha nem segítek meg bűntudatom lesz. Ez elég szánalmas tudom. Ha meg nem segítek én leszek a rossz, a buta meg ilyenek és azon fognak lovagolni.
:(
Még tudnák mit mesélni de akkor nagyon hosszú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!