Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol keressek munkát, ha...

Hol keressek munkát, ha nincsenek ismeretségeim és ha sehonnan sem hívnak vissza?

Figyelt kérdés

Interneten próbálkozom,elküldöm az önéletrajzomat , de eddig még sehonnan nem hívtak vissza.

Mit lehet ilyenkor tenni? ha csak érettségivel rendelkezem.

(pályakezdő vagyok).

2012. nov. 22. 18:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na az necc... De és az állami főiskolai képzéssel mi a probléma? Pl. elvégzel valami nyelvszakot, ami keresett. Pl. a japán, kínai, orsz. Ezek keresettek, főleg az első kettő, mert egyre több ázsiai vállalat jön Európába. Tolmácsként is elég jól lehet keresni, ha jó vagy.
2012. nov. 22. 20:28
 22/27 anonim ***** válasza:
Ápoló, fogászati asszisztens, vegyésztechnikus, gyógyszertári asszisztens..ezek női szakmák mind és ingyenesek is.de akár valami irodai assszisztens.
2012. nov. 22. 20:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók vagytok. Itt mindenki nagyon ajánlgatja az ingyenes főiskolai szakokat, meg hogy tanuljon. Tegyen le 3 év alatt egy diplomát (jobb esetben), de akkor addig hogyan éljen meg? Vannak aki nem születik aranykanállal a seggében, vagy nem zseni. Ha pedig nem tudja tartani az átlagot, akkor ösztöndíjat sem kap (bár nem tudom hogy működik ez az új hoffmann-királynő-féle rendszerben). Meg azután sem biztos hogy sikerül elhelyezkednie a diplomájával.

Nekem diplomával nagy nehezen sikerült elhelyezkednem, nem volt egy könnyű szülés mire találtam munkát. Bár nem volt büdös a munka, közben amíg kerestem gyárban is dolgoztam több évig a soron.

Nem kell elcsüggedni, előbb utóbb összejön valami csak ne add fel. Amúgy a munkaügyi is el szokta küldeni néha az embereket képzésekre, és utána munkát is biztosít nekik abban a szakmában. Szóval ha lesz ilyen lehetőséged vállald el.

2012. nov. 22. 23:32
 24/27 anonim ***** válasza:

Van diákmunka is a világon, sok helyen inkább diákot vesznek fel, mert kevesebbet kell fizetni utána, ha nagyon sz.r a helyzet, van diákhitel, de osszad csak az észt tovább nyugodtan.

Miért, mit ajánljunk neki szerinted? Az értéketelen érettségivel álljon örökké gyárban sor mellett vagy menjen ki a sarokra? Mert ha semmi tőkéje nincs, pont annyit ér egy érettségi...

2012. nov. 22. 23:35
 25/27 anonim ***** válasza:
29%

2 válaszoló vagyok.

Kedves kérdező

Írtam hogy nálunk általában van felvétel(technikai munkatárs,gondozónő,mosodás,mindegyik női munka,amihez elég az érettségi kivétel gondinéni ahová felvesznek érettségivel de vállalnod kell a tanfolyam megszerzését) írtam is hogy ha érdekel írj privit egy próbát megér.Ha nem érdekelnek ezek akkor legalább írd meg hogy milyen munkát szeretnél.Bár érettségivel nem nagyon teheti meg az ember hogy válogat.

De írtam más cégeket is ahol meg lehet próbálni jelentkezni Match(árufeltöltő),Renomé KFT(Takarító)

De lehet hogy a BKV- hoz is van még felvétel(én náluk még ellenőr is voltam).Ezek olyan helyek ahová személyesen érdemes bemenned ha tudsz mert nem mindig hirdetik a honlapjukon.

2012. nov. 23. 20:18
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Ketten is írtunk neked munkát de látom egyikünknél sem érdeklődtél, tehát vagy nagyon messze laksz pesttől vagy nem is akarsz igazán dolgozni.
2012. nov. 23. 20:25
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Vajon miért csak a kifogásokat találod meg???
2012. nov. 23. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!