Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol keressek munkát, ha...

Hol keressek munkát, ha nincsenek ismeretségeim és ha sehonnan sem hívnak vissza?

Figyelt kérdés

Interneten próbálkozom,elküldöm az önéletrajzomat , de eddig még sehonnan nem hívtak vissza.

Mit lehet ilyenkor tenni? ha csak érettségivel rendelkezem.

(pályakezdő vagyok).

2012. nov. 22. 18:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha nincs OKJ-d, és nem vagy 25, kb. addig lehet ingyen OKJ-t letenni. Bár az életkor változó, láttam már egyes iskolákban 23-at is..
2012. nov. 22. 20:00
 12/27 anonim ***** válasza:
Például ha nem lett hulaldék érettségid, léteznek a világon államilag támogatott főiskolai/egyetemi szakok is...
2012. nov. 22. 20:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok negatív lenni, de én MINDENRE jelentkezek, jó hogynem k*rvának is és fel se hívnak, szóval nálam nincs kifogás, meg nem megy duma, megy az önéletrajz és ennyi (szakács vagyok, de konyhai kisegítőnek is jelentkezek, meki, tesco, auchan, lidl, aldi, takarító, alkalmi munkás, kisebb boltok, bőven satöbi), nem keresnek, nem hívnak, semmi nincs. :DDD
2012. nov. 22. 20:02
 14/27 anonim ***** válasza:
Ne adjátok fel, csak ennyit tudok mondani. Én egy év két hónapig kerestem munkát, míg felvettek, ma volt az első munkanapom. És úgy nem vettek fel eddig sehova, hogy felsőfokú szakképzettségem és egyetemi diplomám is van, plusz szakmai gyakorlat. Sajnos ez ma a helyzet itthon, vagy kivárod, míg téged választanak, vagy kimész külföldre, ha nincs sehol protekciód.
2012. nov. 22. 20:10
 15/27 A kérdező kommentje:
ha én személyesen még nem is próbálkoztam, de interneten voltaképp még időben is küldtem el az önéletrajzomat. nem úgy,hogy a hirdetés feladása után 1 héttel utána vagy 3-4 nappal utána. még rögtön aznap amikor fel lett adva a hirdetés, fél óra sem telt el és elküldtem az emailre az önéletrajzom. takarításra is elküldtem. boltba is, konyhai kisegítőnek. de onnan sem hívtak vissza. egyik helyről sem.
2012. nov. 22. 20:12
 16/27 anonim ***** válasza:

Egyetlen ismerősöd sincs, aki tudna valamit?

És miért nem vagy képes tovább tanulni? Írtunk már nem 1x, hogy INGYENESEN is lehetséges...

2012. nov. 22. 20:15
 17/27 A kérdező kommentje:

jó akkor mond meg mit érdemes tanulni? azt már nem akartam írni, hogy egyszer betaláltam egy kamu tanfolyamot. a végén fizetnem kellett volna sokat, pedig ingyenesnek hirdették magukat.. akkor azt is mond el,hogy hol lehet keresni olyan tanfolyamokat, amik biztosan ingyenesek? de aztán ne érjen meglepetés, hogy végül megint fizetnem kellene ennyit meg annyit..

nincs ismerősöm.

2012. nov. 22. 20:21
 18/27 A kérdező kommentje:
másrészről pedig tök mindegy, nagyobb részt amúgy is az ismeretség számít inkább.
2012. nov. 22. 20:22
 19/27 anonim ***** válasza:
Szakmát. Heggesztő, víz-gázszerelő, ilyenek. Múltkor volt kint gázszerelő, hát ami pénzt elkért, azt hittem a szemeim kiesnek.
2012. nov. 22. 20:23
 20/27 A kérdező kommentje:
lány vagyok sajnos...
2012. nov. 22. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!