Hol keressek munkát, ha nincsenek ismeretségeim és ha sehonnan sem hívnak vissza?
Interneten próbálkozom,elküldöm az önéletrajzomat , de eddig még sehonnan nem hívtak vissza.
Mit lehet ilyenkor tenni? ha csak érettségivel rendelkezem.
(pályakezdő vagyok).
munkaügyibe be vagyok regisztrálva.
és még egy helyre(egy állásközvetítő).
de semmi lehetőség sincsen.
Pl.Megteheted hogy nem csak interneten adod be az önéletrajzod hanem elmész személyesen is és olyan helyekre is elmehetsz ahol nem hirdetnek állásfelvételt de beadod oda is hogy ha elmegy valaki nyugdíjba stb akkor ha lesz aktuális munka téged válasszanak.
Amúgy mely területre szeretnél menni?Nálunk is lesz majd felvétel május felé egy 1-2 ember nyugdíjba megy.De lehet hogy másik intézménybe is van kerületen belül.
Én Budapesti vagyok(Gondozónő).Ha érdekle írj egy privit és írom hogy hol próbálhatsz meg jelentkezni(akár technikás,gondozónő,mosodás )
és ha nincs ahhoz szakképesítésem?? inkább úgy vettem észre,hogy olyanokat keresnek akiknek bőven van tapasztalatuk. befogom adni személyesen is(pl árufeltöltőnek) más helyre nem tudom hova adhatnám be.
úgy is elküldenek, szakmám nincsen. betanítani meg úgy vettem észre senkit sem szeretnének. de lehet rosszul látom.
Sehogy. :D
Én is pályakezdő munkanélküli vagyok, neten és személyesen is adtam be.
A személyesnél készülj fel a lenézésre, én kaptam párat, kösz nem kell, nincs állás, nem veszünk fel, jaj kezdő, hazudtak, hogy nem vesznek fel embert, pedig mondták másik helyen, hogy oda tuti kell...
RÖHEJ!
Én is be vagyok regisztrálva munkaügyibe, kell a TB, holnap megyek, hát nagyon kíváncsi vagyok....
23/L
Üdv.:) én fel vagyok készülve már mindenre, a lenézésre is..
akkor így mi lesz? ha sehova se kellünk. ha meg érettségi nincs az a baj, ha van akkor meg ugyanúgy nem számít...
Első vagyok(19:02)
Ahol most dolgozom én is szakképzetlenül kezdtem el(most szeptemberben kezdtem el a sulit) de nem csak gondozónőnek szoktak felvenni hanem technikai munkatásnak is,mosodás.
Én anno még a Match közértbe is jelentkeztem.Oda felvettek volna árufeltöltőnek éjszakai munkára.
Vagy a Renomé KFT-hez is jelentkeztem takarítónak oda is felvettek volna.Ezeknél is megpróbálhatod.
Személyesen a szűkebb és tágabb környezetedben mindenhol,függetlenül attól,hogy milyen végzettséged van:raktárbázis,eladó mindenféle boltba-piacra-karácsonyi árushoz,irodákba adminisztrátor, takarítónő bárhova kellhet,ha van jogsid az is sok mindenhez jó,pultos-felszolgáló,szórólapozás, kérdőívezés,
Ha így állsz neki,akkor nem is fog menni,nem azt kell hangoztatni,hogy nem értesz semmihez,hanem azt hogy gyorsan meg tudsz tanulni mindent! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!